12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

„Ori au găsit petrol pe strada Gării, ori au început lucrările la pasajul subteran…” – La jumătate de an de la asfaltare, Gării e spartă!

La jumătate de an de la asfaltare, strada Gării este spartă. Pare o intervenție a furnizorilor de utilități. De asemenea, spart este și trotuarul de la începutul Bulevardului Decebal.

„Ori au găsit petrol pe strada Gării, ori au început lucrările la pasajul subteran”, este comentariul lui Alexandru Toniuc, care a publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu intervenții făcute atât pe strada Gării, în sensul giratoriu, cât și în zona trotuarului la începutul Bulevardului Decebal.

Carosabilul de pe strada Gării a fost reasfaltat în urmă cu șapte luni. Trotuarul de pe Bulevardul Decebal unde acum se sparge a fost și el pavat în urmă cu câteva luni.

Atât strada Gării, cât și strada Decebal fac parte din proiectul finanțat din fonduri europene „Axa de Transport”, în valoare de aproape 64 de milioane de lei. Reconfigurarea axei de transport presupune reabilitarea străzilor de pe traseul: Gării – Decebal – Andrei Mureșanu – Năsăudului.

Foto: Alexandru Toniuc 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?