10.6 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Păcăleală sau nu?! 60 de zile de înot – 179 lei și 20% reducere la rezervările pentru Căsuța EMA

Abonamentul fără Păcăleală și Căsuța fără Păcăleală sunt cele două super-oferte de la Casa EMA. Și chiar nu e o glumă, reducerile sunt valabile începând de azi, 1 aprilie, și până în 6 aprilie!

Iepurașul vine mai repede la Casa EMA și, bineînțeles, la Căsuța EMA! Chiar dacă e 1 aprilie, la Casa EMA nu poate fi vorba de glume – ci doar de oferte și reduceri care te pregătesc pentru sărbători – relaxat, activ și sănătos.

De astăzi și până în 6 aprilie beneficiezi de promoție la înot cu Abonamentul Fără Păcăleală. Indiferent de vârstă, condiție fizică, înotul practicat corect este foarte bun pentru sănătate. Școala de Înot Casa EMA îți oferă abonamente la lecții de înot (pentru copii sau adulți) în săptămâna premergătoare Paștelui – 10 ședințe valabile 60 de zile, la doar 179 lei. Anca, Olimpia, Alex, Alin, Cristi, Florin, Daniel, Sorin și Horea sunt pregătiți să vă ajute să „plutiți”!

Iepurașul sare în ajutorul tuturor, astfel că Abonamentul fără Păcăleală îl găsiți și în magazinul online, AICI.

20% reducere la Căsuța EMA

Petrecerile copilului tău vor fi de neuitat dacă alegi unul dintre pachetele Moby, Pingu, Delfi sau Pipo. Iar în perioada 1-6 aprilie, Iepurașul îți face cadou 20% reducere la orice rezervare făcută în această perioadă. Detalii despre pachete sau serviciile suplimentare care îi vor încânta pe cei mici – pictură pe față, piñata, foto-video etc., accesați http://casaema.ro/casuta-ema/

Informații și rezervări: 0786 581 420

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.