20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Până la 40.000 de Euro pentru viitorii antreprenori!

Până în 31 iulie te mai poți înscrie în programul de antreprenoriat CRITBIZ care oferă șansa de a câștiga până la 40.000 de euro pentru viitorii antreprenori! Acum ai ocazia să descoperi drumul cel bun către înființarea afacerii tale de vis! Mai sunt câteva locuri disponibile pentru participanții din județul Bistrița-Năsăud!

Înregistrările se fac online, la adresa www.critbiz.ro, iar pentru a participa la concursul planurilor de afaceri, este foarte important să fiți înscriși în program până în 31 iulie, pentru înscrierile după 31 iulie nu putem garanta că vor putea finaliza cursul și planul de afaceri în timp util.

Programul oferă cursuri gratuite de antreprenoriat și finanțare nerambursabilă de până la 40.000 Euro pentru cele mai bune 48 de planuri de afaceri. Cel puțin patru câștigători vor proveni din județul Bistrița-Năsăud.

Programul se adresează persoanelor cu vârsta între 18 și 64 de ani cu domiciliul/reședința într-un județ din regiunea Nord-Vest, deci și județul Bistrița-Năsăud, și care vor să înființeze o afacere nouă în regiune în domeniul industriilor creative sau IT în mediul urban. În cadrul programului vor participa la formare antreprenorială 400 de participanți din regiune, cel puțin 28 din fiecare județ.

Cursurile acreditate de formare antreprenorială au o durată de 40 de ore. La sfârșitul perioadei de formare se organizează concursul planurilor de afaceri, în urma căruia vor fi aleși cei 48 de aplicanți care vor primi finanțare nerambursabilă de până la 40.000 Euro.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să vizitați www.critbiz.ro, Facebook.com/critbiz, grupul de Facebook CRITBIZ Community, sau să ne scrieți pe [email protected].

Programul CRITBIZ este derulat de Asociația pentru Promovarea Afacerilor în România, care a primit finanțare prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020. Partenerii principali ai proiectului sunt: Camera de Comerț și Industrie Bihor și Grupul PONT.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.