23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

Până la 40.000 de Euro pentru viitorii antreprenori!

Până în 31 iulie te mai poți înscrie în programul de antreprenoriat CRITBIZ care oferă șansa de a câștiga până la 40.000 de euro pentru viitorii antreprenori! Acum ai ocazia să descoperi drumul cel bun către înființarea afacerii tale de vis! Mai sunt câteva locuri disponibile pentru participanții din județul Bistrița-Năsăud!

Înregistrările se fac online, la adresa www.critbiz.ro, iar pentru a participa la concursul planurilor de afaceri, este foarte important să fiți înscriși în program până în 31 iulie, pentru înscrierile după 31 iulie nu putem garanta că vor putea finaliza cursul și planul de afaceri în timp util.

Programul oferă cursuri gratuite de antreprenoriat și finanțare nerambursabilă de până la 40.000 Euro pentru cele mai bune 48 de planuri de afaceri. Cel puțin patru câștigători vor proveni din județul Bistrița-Năsăud.

Programul se adresează persoanelor cu vârsta între 18 și 64 de ani cu domiciliul/reședința într-un județ din regiunea Nord-Vest, deci și județul Bistrița-Năsăud, și care vor să înființeze o afacere nouă în regiune în domeniul industriilor creative sau IT în mediul urban. În cadrul programului vor participa la formare antreprenorială 400 de participanți din regiune, cel puțin 28 din fiecare județ.

Cursurile acreditate de formare antreprenorială au o durată de 40 de ore. La sfârșitul perioadei de formare se organizează concursul planurilor de afaceri, în urma căruia vor fi aleși cei 48 de aplicanți care vor primi finanțare nerambursabilă de până la 40.000 Euro.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să vizitați www.critbiz.ro, Facebook.com/critbiz, grupul de Facebook CRITBIZ Community, sau să ne scrieți pe [email protected].

Programul CRITBIZ este derulat de Asociația pentru Promovarea Afacerilor în România, care a primit finanțare prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020. Partenerii principali ai proiectului sunt: Camera de Comerț și Industrie Bihor și Grupul PONT.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: