19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Panoramic va deschide prima plajă privată în Colibița, cu sezlonguri plutitoare și un spectaculos colț pentru fotografii memorabile

În curând, Panoramic Colibița va deschide prima plajă privată la „Marea de la Munte.” Aceasta va avea locuri de joacă pentru copii, bar, șezlonguri pe nisip, chiar și șezlonguri plutitoare, dar și un spectaculos colț foto pentru imagini cu adevărat memorabile.

Complexul turistic Panoramic Colibița pregătește prima plajă privată la Colibița. Aceasta este situată vis-a-vis de hotel, chiar pe malul lacului. Plaja va fi chiar lângă pontonul finalizat anul trecut, va avea nisip, șezlonguri și va oferi o alternativă demnă de luat în seamă atunci când căutați relaxare de o zi pe malul lacului.

Turiștii vor avea acces pe ponton, unde vor putea sta la plajă, iar pe apă vor găsi inclusiv șezlonguri plutitoare. Va fi amenajat și un loc de joacă pentru copii, dar și un bar cu cocktailuri și răcoritoare. Lucrările la amenajarea plajei au început anul trecut, aceasta urmând  să fie deschisă în curând.

Unul dintre cele mai spectaculoase locuri de pe noua plajă a fost finalizat ieri, un spectaculos photo-corner, cu două mâini sculptate de artistul bistrițean Victor Voicu, care oferă un cadru ideal pentru făcut amintiri pe marginea lacului. Artistul continuă munca în zonă și pregătește în aceste zile un alt colț de imortalizat.

Accesul la plaja privată va fi controlat, astfel că odată atinsă capacitatea maximă, nu va mai fi permis accesul.

Taxa de intrare va permite turiștilor să se relaxeze pe malul lacului o zi întreagă și să beneficieze gratuit de toate facilitățile.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...