-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Panoramic va deschide prima plajă privată în Colibița, cu sezlonguri plutitoare și un spectaculos colț pentru fotografii memorabile

În curând, Panoramic Colibița va deschide prima plajă privată la „Marea de la Munte.” Aceasta va avea locuri de joacă pentru copii, bar, șezlonguri pe nisip, chiar și șezlonguri plutitoare, dar și un spectaculos colț foto pentru imagini cu adevărat memorabile.

Complexul turistic Panoramic Colibița pregătește prima plajă privată la Colibița. Aceasta este situată vis-a-vis de hotel, chiar pe malul lacului. Plaja va fi chiar lângă pontonul finalizat anul trecut, va avea nisip, șezlonguri și va oferi o alternativă demnă de luat în seamă atunci când căutați relaxare de o zi pe malul lacului.

Turiștii vor avea acces pe ponton, unde vor putea sta la plajă, iar pe apă vor găsi inclusiv șezlonguri plutitoare. Va fi amenajat și un loc de joacă pentru copii, dar și un bar cu cocktailuri și răcoritoare. Lucrările la amenajarea plajei au început anul trecut, aceasta urmând  să fie deschisă în curând.

Unul dintre cele mai spectaculoase locuri de pe noua plajă a fost finalizat ieri, un spectaculos photo-corner, cu două mâini sculptate de artistul bistrițean Victor Voicu, care oferă un cadru ideal pentru făcut amintiri pe marginea lacului. Artistul continuă munca în zonă și pregătește în aceste zile un alt colț de imortalizat.

Accesul la plaja privată va fi controlat, astfel că odată atinsă capacitatea maximă, nu va mai fi permis accesul.

Taxa de intrare va permite turiștilor să se relaxeze pe malul lacului o zi întreagă și să beneficieze gratuit de toate facilitățile.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.