14.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

SURSE – Trafic de sclavi în Bistrița și Borșa. Percheziții în desfășurare

Mai multe percheziții domiciliare ar avea loc în Maramureș și Bistrița-Năsăud. Acțiunea s-ar desfășura în cadrul unui dosar de trafic de sclavi.

Astăzi, la nivel național, sunt în desfășurare peste 300 de percheziții, în cadrul unor dosare privind:

  • trafic de droguri
  • trafic de persoane și de minori
  • forme de exploatare a persoanelor vulnerabile.

Conform surselor Bistrițeanul.ro, printre locațiile luate la percheziționat de procurori și mascați, se numără și domicilii din Bistrița și Borșa. În cele două ar fi vorba de trafic de sclavi.

Conform VasileDale.ro, ar fi fost descoperită o nouă grupare care se ocupa cu recrutarea persoanelor vulnerabile. Acestea erau puse să muncească forţat, cazate în condiţii mizerabile şi ameninţate zi de zi.

Perchezițiile de astăzi ar fi o continuare a celor de la începutul lunii mai, când ofițerii S.C.C.O. Bistrița-Năsăud  au găsit, alături de alți colegi, 7 persoane cu dizabilități exploatate de un bărbat din Borșa.

EXCLUSIV SURSE PERCHEZIȚII: BORȘA – Persoane cu dizabilități exploatate fără milă în vârf de munte. Erau aduse din Vrancea și se încasau bănuți de pe urma lor (actualizare)

Știre în curs de actualizare!

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...