19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

FOTO/VIDEO Cantități impresionante de droguri, confiscate de DIICOT. Doi indivizi au fost reținuți

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate au confiscat cantități impresionante de droguri, în urma a 5 percheziții desfășurate în Cluj-Napoca și Bistrița. Au fost găsite, de asemenea, și sume mari de bani. Anchetatorii sunt cu ochii pe cei doi indivizi încă din 2021.

Astăzi, doi indivizi au fost reținuți pentru trafic de droguri de risc în formă continuată și efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Anchetatorii au desfășurat 5 percheziții domiciliare, patru în Cluj-Napoca și una în Bistrița. Unul dintre indivizi se afla în Bistrița-Năsăud, celălalt a fost adus la audieri din Cluj-Napoca. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi propuși pentru arestare preventivă.

Se pare că anchetatorii sunt cu ochii pe cei doi încă din 2021. Cei doi comercializau droguri de risc cu 50 de lei gramul și substanțe cu efecte psihoactive cu suma de 100 de lei gramul.

În urma perchezițiilor au fost descoperite sume mari de bani și cantități impresionante de droguri:

„În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 57 de calupuri de substanță vegetală (cannabis), de diferite dimensiuni, de aproximativ 40 de kilograme, substanță solidă cu aspect de rezină de cannabis, de aproximativ 3,5 kilograme, substanță cristalină (CMC), de aproximativ 12 kilograme, substanță pulverulentă de culoare albă, de aproximativ 50 de grame, un ceas de lux, bijuterii, precum și peste 35.000 de euro, aproape 500.000 de forinți, 100 de lire, peste 300.000 de lei și mai multe înscrisuri”, se arată în comunicatul DIICOT.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

  1. un mare rahat pe băț polițienesc. ” drogatii”și’ drogurile”, cum zic ei, au ajuns obsesia politiei romane. înainte erau vinati homosexualii și lesbienele, acu au rămas doar drogații, de reali infractori nu ne atingem.

  2. E plin orașul de drogați,și dealerii!prindetii pe toți.Drogurile astea au distrus o grămadă de familii și de vieți. Drogați și târfe sunt la tot pasul în ziua de azi

  3. Drogurile și curvia sunt „la moda acum” nu ne mai oldc fetele /băieții cuminți unora doar curvarii! Va plac toi libidinoșii și libidinoasele de care se ating toți și se droghează…și voi vă trăiți viața că asta credeți că e placerea voastră ..drogurile cu curvarii .Vai de voi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...