21.3 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

Pârtia Cocoș s-a închis! CÂT s-au putut bucura bistrițenii de schiatul ”la doi pași de casă”:

Ploile din ultimele zile au înmuiat și distrus stratul de zăpadă de pe Dealul Cocoș. Astfel, administratorii pârtiei s-au văzut nevoiți să o închidă. CÂT a funcționat pârtia:

În 18 ianuarie 2021 a fost prima zi de schiat pe Dealșul Cocoș, în sezonul rece 2020-2021.

Totuși, bistrițenii pasionați de schi s-au putut distra DOAR pe pârtia mică – pârtia teleschi. Bucuria a fost însă mare, având în vedere că sute de bistrițeni au luat cu asalt pârtia în primele zile de la deschidere.

FOTO: Sute de bistrițeni au luat cu asalt pârtia mică de pe Cocoș!

La nicio săptămână de la deschidere, municipalitatea anunța închiderea ei, pentru ca apoi, în 27 ianuarie, bistrițenii să fie din nou așteptați la distracție, de această dată și cu program prelungit.

Ieri, cei care administrează pârtia au anunțat că ploile au afectat stratul de zăpadă, așa că schierea e imposibilă date fiind condițiile meteo.

Ploile abundente din ultima perioadă au afectat considerabil stratul de zăpadă, pârtia devenind impracticabilă. În acest sens, suntem nevoiți să închidem… Însă, ne vom revedea în măsura în care condițiile meteo ne vor permite să deschidem din nou”, au anunțat cei de la Pârtia de Schi Cocoș Bistrița, pe Facebook.

Astfel, pârtia Cocoș – pârtia teleschi – a fost deschisă iubitorilor de schi pentru 15 zile, în total.

Conform prognozei meteo pe următoarele 7 zile, vremea nu e favorabilă realizării unui nou strat de zăpadă ce să permită schierea.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.