18.2 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Paul Știr, reales cu 95 la sută din voturi: „E și meritul lor! Mă simt onorat și responsabilizat!”

Alegerile locale au luat sfârșit și noii primari se așează pe fotoliul de conducere a comunităților care le-au acordat încredere, pentru următorii patru ani. În Bistrița-Năsăud, cel mai votat primar a fost Paul Știr. Edilul care a condus comuna Căianu Mic timp de 8 ani a primit un al treilea mandat, obținând 95 la sută din voturi. „E și meritul lor, al cetățenilor! Mă simt onorat și responsabilizat!” a declarat Paul Știr.

Duminică, românii și-au ales conducerea locală: primarii, consilierii locali, președinții consiliilor județene și consilierii județeni.

În județul Bistrița-Năsăud, prezența la vot a fost de 51,80 %, cu 5 procente peste media națională, care a fost de 46,02%.

Dintre primarii aleși, de neînvins, și obținând cel mai mare procent din voturile exprimate, e Paul Știr. Edilul a condus comuna Căianu Mic timp de 8 ani și jumătate. Iar acum, comunitatea i-a acordat încrederea pentru încă un mandat.

Acesta a fost reales de electorat, obținând 95% din voturile exprimate, mai mult decât procentul obținut în 2016, când aproape 93% de voturi au fost pentru el.

Acest rezultat mă onorează și mă responsabilizează în același timp! Nu am avut emoții, pentru că am avut încredere în cetățenii comunei Căianu Mic. Am știut că suntem o comunitate unită, și am demonstrat-o din nou, pentru a nu știu câta oară. Acest rezultat e meritul întregii comunități, nu doar al meu. Sunt onorat, recunoscător și mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest nou mandat și mulțumesc cetățenilor pentru votul acordat. Mă simt și mai responsabilizat!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Paul Știr.

Localnicii comunei Căianu Mic au crezut în edilul care i-a condus timp de două mandate, iar acesta a promis să nu-i dezamăgească.

Vreau să facem în continuare ceea ce am făcut și până acum. Ca și comunitate unită, să ducem pe mai departe ideile și viziunile. Împreună cu oamenii, să dezvoltăm frumos fiecare localitate și să ducem la îndeplinire tot ceea ce ne-am propus pentru fiecare sat din comună. Să fim sănătoși, că asta e cel mai important. Iar eu promit că voi face tot ceea ce ține de mine ca să nu-i dezamăgesc. Continuăm împreună!”, a concluzionat primarul reales al comunei Căianu Mic.

Paul Știr a candidat prima dată în 2012, fiind cel mai tânăr primar la vremea respectivă. De la PPDD a migrat la PSD, partid alături de care a continuat până azi.

Contracantidatul său, din partea PNL, a obținut duminică 89 de voturi.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...