9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

Pe aici nu se trece! CÂND se deblochează trecerea la nivel cu cale ferată de pe Drumul Dumitrei Vechi:

Traficul infernal din ultimele zile, de pe străzile Ioan Slavici și Subcetate, are o explicație. Trecerea la nivel cu calea ferată de pe Drumul Dumitrei Vechi e blocată. Când se va putea relua circulația în zonă:

Bistrițenii s-au plâns în ultimele zile de traficul infernal de pe străzile Ioan Slavici și Subcetate.

„Am făcut aproape 30 de minute de la sensul giratoriu din centură până la calea ferată de pe Ioan Slavici! Nu e normal!”, au spus revoltați aceștia.

Explicația e că trecerea la nivel cu calea ferată de la intersecția străzilor Andrei Mureșanu, Drumul Dumitrei Vechi și Colibiței e blocată.

Această măsură a fost luată pentru a duce spre finalizare lucrările necesare la trecerea la nivel cu calea ferată și Colibiței.

Autoritățile locale au anunțat că situația va mai persista în acest mod, așa că bistrițenii trebuie să se încarce cu multă răbdare.

„Trecerea va fi blocată TOTAL până în 27 mai. Apoi se va putea circula, alternativ, pe câte o bandă, în funcție de nevoile celor ce se ocupă de lucrări. Iar asta va dura până în 3 iunie”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, viceprimarul Bistriței, Cristian Niculae.

Locatarii de pe Colibiței folosesc noul tronson de drum ce leagă strada Colibiței de Ioan Slavici, de unde și aglomerația la trecerea la nivel cu calea ferată din zonă.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...