12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Sute de motoare turate pun stăpânire pe Heniu weekendul acesta!

Peste 200 de motocicliști profesioniști și amatori din țară și din străinătate și-au anunțat prezența astăzi și mâine la Prundu Bârgăului, unde are loc Hard Enduro Heniu, prima etapă din cadrul Campionatului Național Regional de Hard Enduro al României pentru anul 2019.

Enduro Heniu 2019 începe astăzi în poligonul de la Prundu Bârgăului. Numai pe pagina de internet a evenimentului erau înscriși până azi dimineață peste 200 de concurenți din țară și din străinătate, dar înscrierile continuă până înaintea începerii concursului. Cifra estimată de organizatori la START este de aproximativ 350 de concurenți.

Printre competitorii din afara țării și-au confirmat prezența motocicliști din Marea Britanie, Ungaria și Slovacia. Nici bistrițenii pasionați de motoare nu s-au lăsat mai prejos și vor participa la Enduro Heniu 2019.

„O să vedeți minunile pe care le pot face acești oameni pe două roți. Niciodată nu a fost o vreme frumoasă la Enduro Heniu. Acești oameni nu au nevoie de vreme frumoasă. Cu cât este vremea mai urâtă, cu atât este mai palpitant acest eveniment. Traseul va fi pe muntele Heniu, destul de dificil și sper să nu fie probleme”, a declarat primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan, în emisiunea Direct în problemă, pe pagina noastră de Facebook.

Dacă vreți să vedeți un spectacol cu motociclete, motoare turate și adrenalină nu ratați PROLOG-ul evenimentului, programat pentru astăzi, ora 16:00, în zona poligonului de la Prundu Bârgăului, locul de unde sâmbătă, începând cu ora 09:30, se va da START-ul.

Sursa foto: Facebook – Enduro Heniu

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?