0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Pe coclauri, ca-n palmă! Drumurile județene își schimbă fața cu 100 de milioane de euro

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a reușit performanța să atragă 100 de milioane de euro pentru infrastructura rutieră din județ. Este o adevărată performanță, având în vedere faptul că la nivel național s-au pus la bătaie 162 de milioane de euro.

În cadrul ședinței de Consiliu Județean de la final de săptămână, președintele Radu Moldovan a anunțat că județul a primit 100 de milioane de euro pentru modernizarea și reabilitarea rețelei de drumuri naționale.

Este o adevărată performanță, Bistrița-Năsăud punând mâna pe 64,8% din suma totală alocată de către Guvern. Cu acești bani vor fi reabilitați aproape 250 de kilometri de drumuri județene.

„Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a reușit să obțină 105 milioane de euro, adică 64,8% din suma națională alocată. Este o rețea de 243 de kilometri, pentru care am obținut finanțare. Cred că este o foarte bună performanță, este încă o dovadă că acolo unde se dorește, unde există colaborare, atât la nivelul legislativului, cât și a executivului se pot face proiecte importante”, a precizat președintele de Consiliu Județean Radu Moldovan.

Acesta a mărturisit că funcționarii din Consiliul Județean au muncit peste program și în weekend pentru ca documentația să fie gata la timp.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...