16.3 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

Pe drumurile din județ, unii șoferi își transformă mașinile în avioane! Viteze record, în weekend:

Deși se circulă în condiții de iarnă, unii șoferi confundă carosabilul cu pistele de decolare ale avioanelor. Aceștia apasă pedala de accelerație, trecând cu muuuult peste viteza legală. Ce valori record s-au înregistrat în weekend:

Deși ninge abundent, și utilajele de deszăpezire nu fac față la curățarea carosabilului, șoferii nu țin cont de nimic. Unii dintre ei, apasă pedala de accelerație, confundând carosabilul cu pista de decolare a avioanelor.

Astfel, cu toată mâzga și poleiul, viteza record înregistrată în județul nostru, în acest weekend, a fost cu 87 de km peste limita impusă.

„Viteza record înregistrată în județul nostru, în acest weekend, a fost de 137 de km/h. Aceasta a fost depistată pe DN17, în localitatea Tiha Bârgăului”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

Unii șoferi aleg să „zboare” și pe străzile din municipiu și localitățile componente. Astfel, viteza record înregistrată în acest weekend, în această zonă, a fost de 135 km/h, pe DN17, în Viișoara.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...