-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

Pe Podirei se poartă viteza de peste 100 la oră! Recordul înregistrat ieri:

Polițiștii au ieșit ieri la „vânat” de vitezomani. Peste 30 de șoferi au rămas pietoni, după ce au apăsat pedala de accelerație prea tare. Recordul de viteză a fost înregistrat ieri tot în Podirei, unde acum o săptămână acul vitezometrului unei mașini a ajuns la 125.

Dat fiind numărul mare de evenimente rutiere soldate cu avarii la mașini sau persoane vătămate, a avut loc ieri o nouă acțiune a polițiștilor. Aceștia au ieșit la „vănâtoare”, pentru a astâmpăra dorința de „zbor pe șosea” a unora.

Acțiunea nu s-a lăsat fără rezultate.

„Astfel, au fost aplicate, sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 38.000 de lei conducătorilor auto care au încălcat normele rutiere în vigoare. De asemenea, poliţiştii Serviciului Rutier au reţinut 32 permise  de conducere, toate pentru depăşirea vitezei regulamentare cu mai mult de 50 de km/h”, se arată în comunicatul remis presei de IPJ BN.

Recordul de viteză a fost de 124 km/h. Acesta a fost înregistrat pe DN17, în Podirei. Culmea, acum o săptămână, pistolul radar al polițiștilor a înregistrat, în aceeași zonă, viteza de 125 km/h.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...