20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Penitenciarul Bistrița, mai high-tech. Se pregătește și un pavilion nou

Ministerul Justiției a făcut publică o listă cu investiții pregătite pentru penitenciarele din țară. Penitenciarul Bistrița va avea sistem control acces și sistem supraveghere video noi.

Ministerul Justiției face primii pași spre îmbunătățirea condițiilor din penitenciare. În acest sens, instituția a făcut publică o listă în investiții care sunt în curs de desfășurare sau vor fi efectuate anii viitori.

În curs de execuție la Penitenciarul Bistrița sunt sistemul control acces (realizat în proporție de 23%, cu termen de finalizare 2018) și sistemul de supraveghere video, realizat deja, care urmează să fie recepționat anul acesta.

Acestea nu sunt singurele modernizări pregătite pentru Penitenciarul Bistrița. În etapa de proiectare se află și un nou gard împrejmuitor. Ministerul vrea să achiziționeze serviciile de proiectare pentru actualizarea studiilor de fezabilitate, urmând ca lucrarea să fie finalizată abia în 2021.

De asemenea, Penitenciarul Bistrița va avea un pavilion de detenție nou. Acesta va fi gata în anul 2021. Centrul de detenție de la Bistrița va avea și ateliere și garaje de reparații auto, cu termen de finalizare tot 2021.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...