3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

Pentru bunătățile de la Cofetăria Cristina nu-ți trebuie comandă din timp! Ce poți cumpăra pentru masa de Paște:

Mai sunt câteva zile până la Sărbătoarea Pascală și te gândești că nu ți-ai comandat prăjituri? Nicio problemă! La Cofetăria Cristina găsești delicii pentru toate gusturile! La liber! Astfel încât masa ta de Paște poate fi bogată, chiar dacă nu ți-ai comandat din timp! Ce poți să cumperi de aici:

Cu toții știm că atunci când vine vorba de sărbători, dacă nu ai timp să gătești, dar vrei să ai masa bogată, trebuie să-ți comanzi totul din timp.

Ei bine, când vine vorba de prăjituri, se poate face și o excepție! La Cofetăria Cristina găsiți bunătăți de pus pe masă până inclusiv sâmbătă! La liber!

Puteți alege din platourile cu prăjitură asortată (26 lei/700 gr), prăjitură cu cremă de unt (31 lei/700 gr) sau platou de post (17 lei/500 gr).

dav

Cum nu e sărbătoare fără cozonac pe masă, la Cofetăria Cristina găsiți cozonac moldovenesc la doar 29 lei/kg. Sau puteți să vă cumpărați cozonac cu umplutură mixtă-mac și nucă. Proaspeți, pufoși și gustoși.

dav

Nu trebuie să vă faceți griji că nu ați avea ce pune pe masă. De la Cofetăria Critina puteți achiziționa fursecuri, tobițe, saraberne, ișlere, pricomigdale, florentine, saleuri la vrac sau la cutie etc.

dav

Așadar, nu vă faceți griji! În ce privește prăjiturile de Paște, sigur vă veți surprinde familia și musafirii, cu bunătățile de la Cofetăria Cristina! Mai ales că le puteți cumpăra inclusiv cu o zi înainte de Ziua Învierii, așa că prospețimea lor este garantată!

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...