11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

PERFORMANȚĂ! Tășuleasa Social introduce deja pădurile plantate la Budești în fondul național forestier

Tășuleasa Social se pregătește să introducă pădurile plantate la Budești în fondul național forestier. Este vorba despre păduri plantate în urmă cu câțiva ani buni care deja sunt mature.

Alin Ușeriu, administratorul Tășuleasa Social a anunțat că în toamnă va introduce prima pădure fondul național forestier. Este vorba despre o pădure de 10 hectare, plantată în comuna Budești, de voluntarii asociației.

„Avem deja zeci de hectare de pădure matură. O să facem un eveniment la toamnă în care o pădure de mai bine de 10 hectare o vom lua în fondul național forestier de la Budești, pentru că ea este matură. Este în stare deja să fie parte din fondul național forestier.”, a anunțat Alin Ușeriu, administratorul asociației Tășuleasa Social.

Tășuleasa Social este cel mai cunoscut ONG care activează în zona mediului, mai exact a împăduririlor. Seria de împăduriri a început în 2004, iar rata de prindere a copacilor estimată de Direcția Silvică Bistrița este de 99%.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: