7.8 C
Bistrița
miercuri, mai 12, 2021

PERFORMANȚĂ! Tășuleasa Social introduce deja pădurile plantate la Budești în fondul național forestier

Tășuleasa Social se pregătește să introducă pădurile plantate la Budești în fondul național forestier. Este vorba despre păduri plantate în urmă cu câțiva ani buni care deja sunt mature.

Alin Ușeriu, administratorul Tășuleasa Social a anunțat că în toamnă va introduce prima pădure fondul național forestier. Este vorba despre o pădure de 10 hectare, plantată în comuna Budești, de voluntarii asociației.

„Avem deja zeci de hectare de pădure matură. O să facem un eveniment la toamnă în care o pădure de mai bine de 10 hectare o vom lua în fondul național forestier de la Budești, pentru că ea este matură. Este în stare deja să fie parte din fondul național forestier.”, a anunțat Alin Ușeriu, administratorul asociației Tășuleasa Social.

Tășuleasa Social este cel mai cunoscut ONG care activează în zona mediului, mai exact a împăduririlor. Seria de împăduriri a început în 2004, iar rata de prindere a copacilor estimată de Direcția Silvică Bistrița este de 99%.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...