15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

Un PLUS de siguranță, la Servoplus Filadelfia Autoservice: reparații, întreținere, diagnoză, ITP sau tahograf pentru ORICE marcă de mașină!

Când mașina ta are probleme, cauți un service specializat pe marca acesteia, tocmai pentru a-i oferi ”cel mai bun tratament”. La Servoplus Filadelfia Autoservice, mecanicii oferă servicii multimarcă. Se ocupă și de autobuse, camioane, remorci sau semiremorci, autovehicule agabaritice, etc. La ei îți poți face ITP-ul , să-ți verifici/ montezi tahograful, sau să-ți faci o diagnoză computerizată chiar și pentru Volvo. Iar calitatea serviciilor și a pieselor folosite de cei de la Servoplus Filadelfia Autoservice e GA-RAN-TA-TĂ!

Timpul petrecut în spatele volanului, crește! Călătorim în interes de serviciu, pentru a-i vedea pe cei dragi sau pentru a ne destinde. Însă indiferent de scopul călătoriei, important e ca mașina să fie ”în cea mai bună formă”.

Astfel, pentru a te asigura că mașina ta nu te va lăsa baltă, ai nevoie de întreținere, revizii, reparații. Și cauți cel mai bun loc pentru a o ”trata”, preferând ca mecanicii care se ocupă de ea să ȘTIE să lucreze pe acel tip de marcă de mașină.

Ei bine, la Servoplus Filadelfia Autoservice, nu există proprietar de mașină care să nu găsească ceea ce caută pentru mașina lui.

CARE SUNT AVANTAJELE?

În primul rând, la Servoplus Filadelfia Autoservice, mecanicii cotați la nivel de specialiști în servisarea și mentenanța autovehiculelor, cu o vastă experiență în acest domeniu, oferă service auto MULTIMARCĂ. Aceștia se ocupă și de autocare, camioane, microbuse sau autovehicule agabaritice.

La Servoplus Filadelfia Autoservice găsești:

  • servicii de reparații mecanice și electrice
  • servicii de vulcanizare
  • servicii de tinichigerie/vopsitorie
  • verificări tahograf și ITP
  • diagnoză computerizată multimarcă
  • diagnoză computerizată Volvo.

Mai mult, dacă nu ai timp să faci o verificare a mașinii înainte să o duci la ITP, nu mai trebuie să-ți faci probleme! La Servoplus Filadelfia Autoservice, dacă în timpul inspecției se găsesc nereguli, ți se repară, astfel încât să pleci în siguranță și cu ITP-ul făcut.

Stația ITP oferă servicii  pentru TOATE categoriile de autovehicule, remorci și semiremorci, inclusiv cele agabaritice.

La service-ul celor de la Filadelfia, echipamentele sunt de ultimă generație, iar tarifele sunt avantajoase.

Astfel, cu un drum la Servoplus Filadelfia Autoservice găsești TOT ce ai nevoie pentru un plus de siguranță în călătoriile tale.

În funcție de ce ai nevoie pentru mașina ta, suni și te programezi:

  • reparații mecanice, electrice, tinichigerie/vopsitorie, vulcanizare : 0263/351166
  • stația ITP și verificări tahografe: 0758/817065
  • sau trimiți un mail la adresa [email protected]

Iar ca să fii la curent cu serviciile și ofertele pe care le au, apreciază pagina de Facebook: Servoplus Filadelfia Autoservice, sau intră pe site-ul https://servoplus.ro/

Pe cei de la Servoplus Filadelfia Autoservice îi găsești pe DN 17, la ieșirea din Șintereag spre Beclean, pe partea dreaptă.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...