10.8 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

Un PLUS de siguranță, la Servoplus Filadelfia Autoservice: reparații, întreținere, diagnoză, ITP sau tahograf pentru ORICE marcă de mașină!

Când mașina ta are probleme, cauți un service specializat pe marca acesteia, tocmai pentru a-i oferi ”cel mai bun tratament”. La Servoplus Filadelfia Autoservice, mecanicii oferă servicii multimarcă. Se ocupă și de autobuse, camioane, remorci sau semiremorci, autovehicule agabaritice, etc. La ei îți poți face ITP-ul , să-ți verifici/ montezi tahograful, sau să-ți faci o diagnoză computerizată chiar și pentru Volvo. Iar calitatea serviciilor și a pieselor folosite de cei de la Servoplus Filadelfia Autoservice e GA-RAN-TA-TĂ!

Timpul petrecut în spatele volanului, crește! Călătorim în interes de serviciu, pentru a-i vedea pe cei dragi sau pentru a ne destinde. Însă indiferent de scopul călătoriei, important e ca mașina să fie ”în cea mai bună formă”.

Astfel, pentru a te asigura că mașina ta nu te va lăsa baltă, ai nevoie de întreținere, revizii, reparații. Și cauți cel mai bun loc pentru a o ”trata”, preferând ca mecanicii care se ocupă de ea să ȘTIE să lucreze pe acel tip de marcă de mașină.

Ei bine, la Servoplus Filadelfia Autoservice, nu există proprietar de mașină care să nu găsească ceea ce caută pentru mașina lui.

CARE SUNT AVANTAJELE?

În primul rând, la Servoplus Filadelfia Autoservice, mecanicii cotați la nivel de specialiști în servisarea și mentenanța autovehiculelor, cu o vastă experiență în acest domeniu, oferă service auto MULTIMARCĂ. Aceștia se ocupă și de autocare, camioane, microbuse sau autovehicule agabaritice.

La Servoplus Filadelfia Autoservice găsești:

  • servicii de reparații mecanice și electrice
  • servicii de vulcanizare
  • servicii de tinichigerie/vopsitorie
  • verificări tahograf și ITP
  • diagnoză computerizată multimarcă
  • diagnoză computerizată Volvo.

Mai mult, dacă nu ai timp să faci o verificare a mașinii înainte să o duci la ITP, nu mai trebuie să-ți faci probleme! La Servoplus Filadelfia Autoservice, dacă în timpul inspecției se găsesc nereguli, ți se repară, astfel încât să pleci în siguranță și cu ITP-ul făcut.

Stația ITP oferă servicii  pentru TOATE categoriile de autovehicule, remorci și semiremorci, inclusiv cele agabaritice.

La service-ul celor de la Filadelfia, echipamentele sunt de ultimă generație, iar tarifele sunt avantajoase.

Astfel, cu un drum la Servoplus Filadelfia Autoservice găsești TOT ce ai nevoie pentru un plus de siguranță în călătoriile tale.

În funcție de ce ai nevoie pentru mașina ta, suni și te programezi:

  • reparații mecanice, electrice, tinichigerie/vopsitorie, vulcanizare : 0263/351166
  • stația ITP și verificări tahografe: 0758/817065
  • sau trimiți un mail la adresa [email protected]

Iar ca să fii la curent cu serviciile și ofertele pe care le au, apreciază pagina de Facebook: Servoplus Filadelfia Autoservice, sau intră pe site-ul https://servoplus.ro/

Pe cei de la Servoplus Filadelfia Autoservice îi găsești pe DN 17, la ieșirea din Șintereag spre Beclean, pe partea dreaptă.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....