-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Perseverența și rezultatele obținute au dat roade: Primele echipamente au sosit la Liceul Agricol Beclean

Elevii de la Liceul Agricol Beclean s-au evidențiat prin perseverență și determinare. Rezultatele nu au întârziat să apară, de fiecare dată. Iar acum au sosit primele echipamente cumpărate cu bani de la Minister.

Despre elevii de la Liceul Agricol Beclean, nu e om care să nu fi auzit. Educația acolo se face cu plăcere, iar elevii își dau toată silința ca să fie cei mai buni în domeniul lor.

Mai mult, prin munca lor au reușit să aducă profit școlii.

Super-porumbul cultivat de un liceu din județ. Câteva hectare aduc profituri de zeci de mii de lei

Și școala își „recompensează” elevii, Liceul Agricol Beclean fiind singurul din județ care oferă lecții de șofat, cu mașină proprie.

INEDIT: Elevii unui liceu fac școala de șofer…GRATIS! CUM e posibil:

Acum, liceul din Beclean a bătut palma și cu Ministerul Agriculturii. Iar primele echipamente care vor ajuta la perfecționarea actului didactic, dar și la învățarea materiilor, au sosit zilele trecute.

„S-au achiziţionat primele echipamente din contractul cu Ministerul Agriculturii. Au fost dotate cabinetele de Tehnician Veterinar, Agricultură, Protecţia mediului şi Atelierul mecanic. Totodată, din aceste fonduri au fost asigurate două cursuri acreditate de perfecționare, prin CCD-BN, pentru toate cadrele didactice ale liceului nostru”, au scris cei de la Liceul Agricol Beclean pe pagina lor de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: