-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Două persoane rătăcite în Munții Rodnei, recuperate de salvamontiștii bistrițeni

Salvamontiștii bistrițeni au fost solicitați să dea o mână de ajutor în Munții Rodnei. Două persoane s-au pierdut de grupul de turiști, ajungând într-o zonă montană dificilă.

Salvamontiștii bistrițeni au fost solicitați să intervină ieri după-amiază în Munții Rodnei, pe Valea Cormaia.
Au ajutat la căutarea și recuperarea a două persoane lăsate în urmă de grupul din care făceau parte. Turiștii voiau să ajungă pe Vf. Rabla.
Cele două persoane au părăsit însă traseul marcat, rătăcindu-se. Au ajuns într-o zonă montană dificilă cu văi și săritori abrupte.
Persoanele au fost recuperate și coborâte în siguranță. Recomandăm turiștilor să se informeze bine înainte de aborda un traseu și să nu părăsească marcajul!”, au transmis cei de la Salvamont Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Tot felul de tra.nca.lai fara minte si prost echipati, pe toate coclaiele si locurile izolate alandata si aiurea … ! Ar trebui amendati si sa li se puna in carca c/v costurilor facute cu salvarea lor ! Numai asa se vor invatza minte sa nu mai umble talalai si aiurea peste toate locurile dosite … si periculoase .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: