15.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Peste 200 de tineri vor putea primi locuințe ANL! Se construiesc CINCI blocuri

Municipalitatea a dat Agenției Naționale de Locuințe un teren de peste 11.000 metri pătrați în zona Subcetate. Acolo se vor construi cinci blocuri noi, cu 210 locuințe.

După 11 ani de „discuții”, de când Primăria Bistrița a cerut Agenției Naționale de Locuințe cinci blocuri în zona Subcetate, s-a „bătut palma”.

Consilierii locali au votat acordarea, către ANL, a unui teren de 11.248 mp în zona Subcetate 61F.

Acolo ANL va construi cinci blocuri, cu 210 locuințe pentru tineri.

Terenul a fost împărțit, suprafața inițială fiind mai mare. Din cei peste 1.000 mp s-a făcut un drum pentru acces autovehicule.

Pe suprafața dată către ANL se vor construi cinci blocuri, în regim de înălțime P+4E+M, cu 42 de unități locative fiecare.

Municipalitatea are obligația de a asigura utilitățile, aleile pietonale, etc:

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. În legătură cu blocurile ANL drumul de acces este blocat ne fiind dat circulației publice, Strada Subcetate nr 61 F are un alt nr cadastral cu 41 de apartamente în regim subsol parter plus 6 etaje.
    Drumul de aces amenajat este cu piatra fiind blocat la 61 F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.