31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Peste 50 de șoferi care goneau cu viteză pe drumurile din județ, prinși de polițiști în doar 8 ore

Ieri, polițiștii au prins în doar câteva ore peste 50 de șoferi care goneau cu viteză pe drumurile din județ. De asemenea, 23 de șoferi au rămas fără permis de conducere.

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean au luat la puricat ieri șoselele din județ, în căutare de șoferi care încalcă legislația rutieră.

În doar 8 ore, polițiștii au constatat peste 100 de sancțiuni contravenționale. Dintre acestea 51 au fost constatate pentru încălcarea vitezei legale. De asemenea, polițiștii au lăsat 23 de șoferi fără permis de conducere.

Totodată, în urma controalelor au fost reținute 5 certificate de înmatriculare. Polițiștii au efectuat aproape 90 de testări cu apratele din dotare. Tot ieri au fost depistați un șofer care consumase alcool și altul care consumase droguri înainte de a se urca la volan.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.