16.3 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

Peste 60 de șoferi au rămas fără permis de Paște. Care a fost recordul de viteză înregistrat în județ

Weekendul acesta, 64 de șoferi au rămas fără permis, după ce au fost prinși de polițiști încălcând normele rutiere. Care a fost recordul de viteză înregistrat de polițiști de Paște:

De Paște, polițiștii au ieșit la „vânat” șoferi care nu se împacă cu regulile de circulație, folosindu-se de aparate radar, inclusiv echipamente de ultimă generație.

Recordul de viteză înregistrat în perioada 25-28 aprilie este de 155 de km/h, pe DN17, în localitatea Podirei. În total, polițiștii au dat peste 350 de amenzi, totalizând 127.310 lei și au reținut 64 de permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Vineri, polițiștii l-au identificat pe un tânăr de 22 de ani din Orheiul Bistriței, care s-a aventurat pe străzile municipiului, fără a deține un permis de conducere. O zi mai târziu, în Sâmbăta Mare, oamenii legii au dat peste doi bărbați care băuseră înainte să se urce la volan.

Ieri, polițiștii au depistat în trafic un adolescent de 16 ani din Deva, care conducea un autoturism prin municipiul Bistrița, fără a deține permis de conducere.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...