21.4 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Peste 80 de kg de marijuana și o motocicletă furată, găsite de poliția spaniolă într-un autocar condus de doi rebreni

Captura a fost făcută de poliția spaniolă la granița dintre Spania și Franța. Drogurile și motocicleta furată au fost găsite într-un autocar înmatriculat în România, care efectua curse în întreaga Europa. Surse Bistrițeanul.ro spun că cei doi șoferi și reprezentantul firmei sunt din Rebra.

Poliția spaniolă a găsit într-un autocar înmatriculat în România care efectuează curse prin Europa și era condus, spun surse Bistrițeanul.ro, de doi bărbați din Rebra, 81 de kilograme de marijuana și o motocicletă furată. Potrivit ziarulromânesc.es, captura a fost făcută la punctul de graniță La Jonquera, dintre Spania și Franța.

Drogurile erau ascunse în mai multe pungi amplasate sub scaun și în valiza unui călător care se afla în autocarul de pasageri. La graniță, autocarul a fost controlat și verificat cu câini antidrog, care au și indicat prezența marijuanei.

În urma controalelor, oamenii legii au găsit în potbagajul autocarului un pachet mare în interiorul căruia erau ascunse șasiul, motorul și furca unei motociclete care apărea furată în baza de date. A mai fost găsită asupra șoferilor și suma de 16.000 de euro, care nu a putut fi justificată.

Agenții l-au arestat pe pasagerul autocarului, pe cei doi șoferi ai vehiculului, precum și persoana responsabilă a companiei de transport. Aceștia sunt din localitatea bistrițeană Rebra.

Foto: El Mundo.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...