16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Peste 80 de kg de marijuana și o motocicletă furată, găsite de poliția spaniolă într-un autocar condus de doi rebreni

Captura a fost făcută de poliția spaniolă la granița dintre Spania și Franța. Drogurile și motocicleta furată au fost găsite într-un autocar înmatriculat în România, care efectua curse în întreaga Europa. Surse Bistrițeanul.ro spun că cei doi șoferi și reprezentantul firmei sunt din Rebra.

Poliția spaniolă a găsit într-un autocar înmatriculat în România care efectuează curse prin Europa și era condus, spun surse Bistrițeanul.ro, de doi bărbați din Rebra, 81 de kilograme de marijuana și o motocicletă furată. Potrivit ziarulromânesc.es, captura a fost făcută la punctul de graniță La Jonquera, dintre Spania și Franța.

Drogurile erau ascunse în mai multe pungi amplasate sub scaun și în valiza unui călător care se afla în autocarul de pasageri. La graniță, autocarul a fost controlat și verificat cu câini antidrog, care au și indicat prezența marijuanei.

În urma controalelor, oamenii legii au găsit în potbagajul autocarului un pachet mare în interiorul căruia erau ascunse șasiul, motorul și furca unei motociclete care apărea furată în baza de date. A mai fost găsită asupra șoferilor și suma de 16.000 de euro, care nu a putut fi justificată.

Agenții l-au arestat pe pasagerul autocarului, pe cei doi șoferi ai vehiculului, precum și persoana responsabilă a companiei de transport. Aceștia sunt din localitatea bistrițeană Rebra.

Foto: El Mundo.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...