25.9 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

Pieton vs Gibon: Ce cere bărbatul ce a fost la un pas de a fi spulberat pe trecerea de pietoni de pe B-dul Republicii

La sfârșitul lunii martie, un bărbat era să fie spulberat, pe trecerea de pietoni. Un șofer, aflat la volanul unei mașini aparținând unei firme de securitate, a făcut slalom printre mașini, accelerând exact pe trecerea de pietoni. Bărbatul care a scăpat cu viață cere poliției să nu-l mai lase pe „gibon” nici măcar să fie pasager.

O cameră de bord a înregistrat, în 27 martie, un eveniment rutier ce putea duce la o tragedie. Totul s-a întâmplat pe Bulevardul Republicii din municipiu. O mașină aparținând unei firme de securitate a făcut slalom printre autoturisme, și dusă a fost. Problema e că șoferul nu a ținut cont că se afla în apropierea trecerii de pietoni. Un bărbat a scăpat cu viață, la secundă.

Mai multe despre incident, și video, puteți vedea AICI.

Bistrițeanul care a scăpat cu viață, a mers să facă plângere

„Un prieten, căruia i-am explicat prin ce am trecut, mi-a zis că a apărut filmarea pe ziarul vostru. Am văzut-o și apoi am mers la poliție. Am vrut să fac plângere, dar m-am izbit de o grămadă de piedici. Ba că dacă nu știu numărul de înmatriculare nu au ce face, ba că am ajuns după programul de lucru etc.”, a explicat bărbatul, pentru Bistrițeanul.ro.

Acesta a renunțat în cele din urmă să depună o plângere oficială, mai ales că nu a pățit nimic.

„Nu am mai revenit să depun plângerea. Nu am pățit nimic. Așa că nu mai avea rost să depun plângerea. Există filmare, oricum!”, a mai spus bistrițeanul.

Ce cere, totuși, cel care era la un pas de a fi spulberat pe trecerea de pietoni

„Eu am norocul că reacționez rapid. Când l-am văzut cum vine, m-am și retras pe trotuar. Dar dacă în locul meu era un copil, sau un bătrân, acuma nu mai era printre noi, sigur! Nu vreau bani sau altceva de la șoferul ăla. Vreau atât: poliția să îi ia permisul, și poate pentru un an, să nu îl mai lase nici măcar pasager să fie”, a conchis bărbatul.

Care este situația cu „investigarea” incidentului

Deși polițiștii au intrat în posesia filmulețului, a doua zi, lucrurile nu s-au prea mișcat.

„Colegii trebuie să ia legătura cu posesorul camerei de bord. Avem nevoie de mai multe imagini ca să vedem exact numărul de înmatriculare. Încă investigația e în curs de desfășurare. Nu s-a ajuns la identificarea șoferului. Se lucrează”, au declarat pentru Bistrițeanul.ro, reprezentanții IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...