13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FOTO – SALVA: Zeci de persoane, evacuate din tren în urma unei alerte!

Aproximativ douăzeci de persoane au fost evacuate dintr-un tren pe raza localității Salva.

Pompierii din Năsăud au intervenit acum câteva minute în localitatea Salva. Aceștia au primit o alertă conform căreia un incendiu a izbucnit într-un tren de călători.

Două autospeciale de stins de la Năsăud au plecat în sprijin, iar douăzeci de persoane au fost evacuate.

Până la urmă, s-a dovedit că oamenii s-au panicat când au observat fum. „A fost sesizare de fum, acesta provenea de la sistemul de ventilație al vagonului. Traficul feroviar nu a fost blocat”, informează purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Cristina Răcilă.

Trenul circula pe ruta Bistrița – Vatra Dornei. Călătorii au putut să-și continue drumul în condiții de siguranță.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...