17.8 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

De Paști, la Palatul Culturii

Așa cum ne-a obișnuit de câțiva ani deja, Palatul Culturii din Bistrița va găzdui mâine, în a treia zi de Paști, un concert extraordinar dedicat sfintelor sărbători și susținut de Orchestra Simfonică Grazioso – compusă din artiști instrumentiști ai Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș.

Conducerea muzicală îi aparține dirijorului François Robert Girolami (Franța) iar soliștii invitați sunt Renata Vari și bistrițeanul Florin Ormenișan. Prețul unui bilet la concert este de 15 lei, evenimentul urmând să se desfășoare în 10 aprilie, de la ora 18.00.

Tot mâine, și tot la Palatul Culturii, însă de la ora 17.00, bistrițenii pasionați de carte sunt invitați la o lansare specială: Societatea Scriitorilor Bistrițeni „Conexiuni” vă invită la conferința susținută de jurnalistul și scriitorul Menuț Maximinian, având drept temă – Lumina Paștilor în casa românilor. Sărbătoarea contemporană, o provocare?

Cu acest prilej vor fi lansate și volumele Crucea Nopții și Cărți și contexte critice.

Amfitrionul întâlnirii este Dorel Cosma, directorul Centrului Cultural Municipal, despre volume urmând să vorbească invitații Sorin Diaconescu, Alexandru Cristian Miloș și Elena M. Cîmpan.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!