25.9 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

FOTO/VIDEO Lunca Ilvei: Și-au pierdut aproape 80 de animăluțe în incendiul ce le-a cuprins gospodăria

În jurul orei 11:00, un incendiu a izbucnit la o gospodărie din Lunca Ilvei. Două anexe au fost cuprinse de flăcări. În ajutorul pompierilor, s-au mobilizat exemplar, primarul, consătenii și sătenii din satul vecin. Flăcările încă nu au fost stinse… UPDATE: Aproape 80 de animăluțe au pierit, arse.

Două familii ce locuiesc într-un duplex, în Lunca Ilvei, trec acum prin momente grele. Aceștia urmăresc cum pompierii se luptă să stingă flăcările ce au cuprins două anexe din gospodăria lor.

Primii care au ajuns la locul incendiului au fost pompierii voluntari de la SPSU Silvania Internațional din Lunca Ilvei.

Pentru stingerea incendiului au intervenit și Garda de Intervenție Sîngeorz- Băi, cu două autospeciale de stins incendii, SVSU Lunca Ilvei și SVSU Ilva Mare”, au explicat reprezentanții ISU BN.

Deși apelul la 112 a avut loc la ora 11:00, pompierii încă se luptă cu flăcările.

[arve url=”https://youtu.be/JxfXOAxs7pA” /]

În ajutorul lor s-au mobilizat exemplar și primarul, consătenii și localnicii din satul vecin. Partea bună e că incendiul a fost localizat și nu s-a extins la casă sau vecinătăți.

[arve url=”https://youtu.be/2zuMGzpRyyI” /]

[arve url=”https://youtu.be/HZLg1mPeY4E” /]

[arve url=”http://www.bistriteanul.ro/wp-content/uploads/2018/04/incendiu-lunca-ilvei-4.mp4″ /]

UPDATE

Pompierii militari împreună cu voluntarii de la SVSU Lunca Ilvei și Ilva Mare, au reuşit să împiedice extinderea incendiului la casă, la aceasta fiind afectat doar acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ cinci mp şi un perete exterior care era lipit de anexă, pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp. Au ars două anexe care erau lipite una de alta, pe o suprafaţă de aproximativ 6 m lățime și 18 lungime. De asemenea au fost salvate: două vaci, doi viţei și 30 de păsări. Din păcate nu au putut fi scoși la timp: șapte miei si 70 de păsări de mici dimensiuni (puiuţi). Se lucrează pentru stabilirea cauzei incendiului”, explică reprezentanții ISU BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...