14.4 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Pistolarul și cuțitarul de pe Împăratu Traian se răcoresc după gratii!

Doi bărbați s-au certat în trafic, pe strada Împăratu Traian din Bistrița. Unu a scos cuțitul, celălalt un pistol airsoft. Ambii au ajuns la poliție și în fața instanței. Acum se răcoresc…după gratii.

Alexandru G. și Ioan S. C s-au întâlnit joi seara în trafic, pe strada Împăratu Traian. Având niște neînțelegeri mai vechi, Ioan a lovit cu mașina sa pe cea a lui Alexandru.

Apoi au început să se certe și, Ioan a scos un cuțitp6, cu care l-a amenințat pe Alexandru. Acsta a scos un pistol de tip airsoft și a tras către Ioan. Apoi a mers la poliție și a anunțat avaria de la autoturism.

Așa au aflat și polițiștii întreaga poveste și i-au reținut pe cei doi pentru 24 de ore. Ioan consumase și alcool.

BISTRIȚA – Nu s-au înțeles în trafic: Unul a scos cuțitul, celălalt pistolul și a tras!

Ambii au ajuns în fața instanței de judecată care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa (…) Dispune arestarea preventivă a inculpatului: 

  • C.S. Ioan fără ocupaţie, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 01.10.2021 până la 30.10.2021, inclusiv. 
  • G. Alexandru, cu antecedente penale, administrator, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice și lovirea sau alte violenţe, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 01.10.2021 până la 30.10.2021, inclusiv.

Dispune emiterea, în mod corespunzător, a mandatelor de arestare preventivă pentru inculpaţi” se arată pe portalul instanței e judecată.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Exista multi ” berbeci ” din astia, care sar la bataie imediat, din orice… si care-si rup coarnele dupa ce dau cu capul de un ” stalp ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: