3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

Plimbarea cu mașina furată îi poate duce direct la închisoare pe doi tineri din Zagra

Doi bărbați din Zagra sunt bănuiți de comiterea unei tâlhării. Aceștia au agresat un tânăr din județul Cluj, căruia i-au furat mașina. Plimbarea s-ar putea termina la închisoare.

În data de 6 august, în jurul orei 16:15, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că un tânăr de 21 de ani, din Rugășești, județul Cluj, a fost agresat într-o parcare din localitatea Ciceu Mihăiești, unde i-a fost sustras autoturismul.

Ca urmare a sesizării s-a constituit, de îndată, o echipă complexă, formată din specialişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, criminaliști și polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș.

„În urma activităţilor întreprinse, la scurt timp, poliţiştii au reuşit identificarea a doi tineri de 24, respectiv 31 de ani, ambii din Zagra, bănuiți de comiterea faptei. Totodată, din cercetările efectuate a reieșit faptul că, din cauza unor neînțelegeri cu privire la schimbul unor autoturisme, cei doi tineri din Zagra i-ar fi sustras clujeanului mașina și l-ar fi agresat. De asemenea, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor un autoturism și o autoutilitară.”, trasmit reprezentanții IPJ BN.

Cei doi tineri din Zagra, bănuiți de comiterea faptei, au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează ca în cursul acestei zile să fie prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Sursa foto @ IPJ BN

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...