15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

PMP Bistrița-Năsăud: Aroganța și superioritatea, la „loc de cinste” în ședința de CL de la Bistrița!

În decursul zilei de ieri, am participat la ședința Consiliului Local al municipiului Bistrița în cadrul căreia, mai marii orașului au decis cum și pe ce anume se vor cheltui banii publici în decursul anului 2018. În calitate de secretar general al PMP Bistrița-Năsăud, am considerat oportună prezența mea la această ședință, pentru a înțelege cum se conduce orașul nostru „european” și spre ce anume sunt direcționați banii bistrițenilor.

Experiența a fost însă una dezamăgitoare: aroganța și superioritatea primarului Ovidiu Teodor Crețu și-au spus cuvântul; executanții săi loiali i-au susținut fără nicio ezitare ideile megalomane, idei care se pot concretiza în proiecte pe banii bistrițenilor; puținii cetățeni interesați de soarta orașului, prezenți în sală la ședința de CL au fost tratați cu o lipsă crasă de respect!

Constat cu stupoare că domnii de la PSD nu vor să înțeleagă că și cei care nu au câștigat 1.500 de voturi au tot dreptul la opinie – un drept al fiecărui cetățean!

Este trist și dezamăgitor să vezi cum o „gașcă” de indivizi poate stabili care să fie „prioritățile” atâtor plătitori de taxe și impozite locale!

Anunț pe această cale că voi participa pe viitor la toate ședințele Consiliului Local Bistrița cu un scop bine stabilit: acela de a observa și sublinia derapajele primarului Ovidiu Crețu & Company.

Cu stimă,

Silvia Elisabeta Galben,

Secretar General Partidul Mișcarea Populară Filiala Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...