14.1 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

FOTO – PARVA: Incendiu devastator

Două echipaje de pompieri s-au îndreptat, în jurul orei 14:00, spre Parva, acolo unde un incendiu a izbucnit la o casă de locuit.

Dacă nu a fost vorba de victime omenești, pompierii au trebuit să salveze animalele aflate în grajdul gospodăriei, deoarece focul s-a extins de la casă și la acesta.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață totală de aproximativ 130 mp – casă de locuit, grajd și șură. Construcția era preponderent din material lemnos. S-a reușit salvarea a două porcine și un vițel, din anexă, și împiedicarea extinderii incendiului la imobilele din apropiere”, a explicat purtătorul de cuvânt al Insectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița, Marius Rus.

FOTO: ISU BN

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: