3.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

Policlinica, închisă în primele zile din Iunie!

Mini-vacanța de la început de iunie pune lacătul și pe Policlinică! Astfel, dacă aveți nevoie de analize sau controale, programați-vă înainte sau după 6 iunie.

Dacă vă gândeați să vă faceți un control sau niște analize la Policlinică, la început de iunie, luați-vă gândul. Mini vacanța de Ziua Copilului – Rusalii pune lacătul pe ușă.

Astfel, programările se fac doar din 6 iunie încolo.

DE REȚINUT!

În minivacanța din perioada 1-5 iunie 2023, Policlinica Bistrița va fi închisă. Vom relua activitatea începând de marți, 6 iunie, cu programul de lucru cunoscut: luni – vineri, orele 7.00-18.00” este anunțul făcut pe pagina de Facebook.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.