18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Consiliul Județean BN: Anunţ Extindere amenajări exterioare pentru agrement, dotări sportive și funcțiuni complexe la Complexul Sportiv Unirea

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

CONSILIUL JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD, titular al proiectului: ”Extindere amenajări exterioare pentru agrement, dotări sportive și funcțiuni complexe la Complexul Sportiv situat în localitatea Unirea, str. Aerodromului, nr. 33, municipiul Bistrița”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: ” Extindere amenajări exterioare pentru agrement, dotări sportive și funcțiuni complexe la Complexul Sportiv situat în localitatea Unirea, str. Aerodromului, nr. 33, municipiul Bistrița”, propus a fi amplasat în localitatea componentă Unirea, str. Aerodromului, nr. 33, județul Bistrița-Năsăud.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bistriţa-Năsăud din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi între orele 900-1500 şi vineri între orele 900-1300, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmbn.anpm.ro.

Administrator public,

Grigore Florin Moldovan

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!