19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Consiliul Județean BN: Anunț referitor la Modernizarea DJ 172I Beudiu-Vița-Țentea-limită județ Cluj

ANUNŢ PUBLIC

CONSILIUL JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD titular al proiectului “Modernizare DJ 172I, km 0+000-13+220, Beudiu-Vița-Țentea-limită județul Cluj (DJ172A), județul Bistrița-Năsăud“ anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul Modernizare DJ 172I, km 0+000-13+220, Beudiu-Vița-Țentea-limită județul Cluj (DJ172A), județul Bistrița-Năsăudpropus a fi amplasat în localitățile Sânnicoara, Țentea, Beudiu, Vița, comuna Chiochiș, comuna Nușeni, judeţul Bistriţa-Năsăud, titular Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud din Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi între orele 900-1500, și vineri între orele 900-1300 şi la următoarea adresă de internet http://apmbn.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Administrator public,

Grigore Florin Moldovan

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...