16.2 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Poliția anchetează 3 infracțiuni în cazul câinelui împușcat de pe Valea Rusului. Nu există încă un suspect!

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud anchetează 3  infracțiuni în cazul câinelui împușcat în Vinerea Mare pe Valea Rusului, din Bistrița. Încă nu există un suspect, cercetându-se deocamdată faptele.

În Vinerea Mare, un labrador care aparține unei familii ce locuiește la o casă de pe Valea Rusului, a fost împușcat cu o armă cu alice. Animalul a fost operat de urgență și se află în continuare în stare gravă.

Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

FOTO – GRAV: Labradorul unei familii a fost împușcat cu o armă cu alice, pe Valea Rusului din Bistrița

În acest caz, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a deschis o anchetă, fiind cercetate 3 infracțiuni: rănirea cu intenție a animalelor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept:

„Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au deschis o anchetă și continuă cercetările cu privire la infracțiunile de rănirea cu intenție a animalelor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Deocamdată nicio persoană nu are calitatea de suspect în această anchetă, spune IPJ BN.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!