16.5 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

Poliția irlandeză a arestat un suspect în cazul crimei din Dublin

Un bărbat care are în jur de 30 de ani a fost arestat în cazul crimei năsăudeanului care a fost omorât în bătaie într-un parc din Dublin. Nu se știe deocamdată dacă acesta este criminalul sau un complice.

Potrivit presei din Irlanda, ieri a fost arestat un bărbat, în jur de 30 de ani, suspect în cazul crimei năsăudeanului Ioan Artene Bob.

Deocamdată nu se știe dacă este vorba despre autorul crimei sau un complice. Se pare că bărbatul în cauză nu are cetățenie irlandeză, însă nu se știe dacă este român.

Vă reamintim faptul că vinerea trecută, Ioan Artene Bob, un năsăudean de 49 de ani care muncea de ani buni în Irlanda, a fost găsit mai mult mort decât viu, într-un parc din Dublin.

Acesta a ajuns la spital, însă acolo s-a stins, din cauza rănilor grave. Potrivit familiei, bărbatul avea asupra sa 400 de euro și nu ar fi exclus ca mobilul crimei să fi fost jaful. Întreaga poveste o puteți citi AICI.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.