4.7 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Poliția irlandeză a arestat un suspect în cazul crimei din Dublin

Un bărbat care are în jur de 30 de ani a fost arestat în cazul crimei năsăudeanului care a fost omorât în bătaie într-un parc din Dublin. Nu se știe deocamdată dacă acesta este criminalul sau un complice.

Potrivit presei din Irlanda, ieri a fost arestat un bărbat, în jur de 30 de ani, suspect în cazul crimei năsăudeanului Ioan Artene Bob.

Deocamdată nu se știe dacă este vorba despre autorul crimei sau un complice. Se pare că bărbatul în cauză nu are cetățenie irlandeză, însă nu se știe dacă este român.

Vă reamintim faptul că vinerea trecută, Ioan Artene Bob, un năsăudean de 49 de ani care muncea de ani buni în Irlanda, a fost găsit mai mult mort decât viu, într-un parc din Dublin.

Acesta a ajuns la spital, însă acolo s-a stins, din cauza rănilor grave. Potrivit familiei, bărbatul avea asupra sa 400 de euro și nu ar fi exclus ca mobilul crimei să fi fost jaful. Întreaga poveste o puteți citi AICI.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...