-5.9 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

FOTO/VIDEO: Accident în fața Prefecturii! Impact deosebit de puternic!

Un accident de circulație a avut loc în zona zero a Bistriței acum câteva minute. O mașină a ajuns cu roțile în sus în urma impactului!

Două mașini au fost implicate într-un accident de circulație petrecut acum câteva minute în zona Prefecturii. În urma impactului puternic, unul dintre autoturisme s-a răsturnat și a rămas pe plafon, ieșind de pe carosabil.

Din primele informații, nu sunt persoane încarcerate. La fața locului deja a ajuns un echipaj de pompieri, un echipaj de prim ajutor SMURD și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Pasagerii și șoferii care se aflau în cele două mașini au reușit să iasă singuri, înainte de sosirea echipajelor de intervenție. La spital au ajuns două persoane.

«Toate persoanele implicate în accident au fost găsite în afara autovehiculelor. Două persoane au fost preluate de echipajul de prim ajutor SMURD (bărbat de 24 de ani, conștient, multiple leziuni și traumatisme), respectiv de către echipajul SAJ BN», a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

UPDATE: 

«O autoutilitară și un autoturism au fost implicate într-un accident de circulație petrecut pe fondul neacordării de prioritate – într-un sens giratoriu din municipiul Bistrița. Din accident a rezultat, din primele informații, rănirea ușoară a două persoane. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative», a declarat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

 

[arve url=”https://www.facebook.com/florin.andras.3/videos/1931619490243199/” /]

VIDEO: Facebook Florin Andras

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...

La MedTOTAL beneficiezi de cel mai mic preț, la testele rapide Covid-19

La Policlinica MedTotal, specialiștii în sănătate te ajută să te testezi rapid și la cel mai...