3.9 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

Poliția, ISU și Apele Române au printre cei mai puțini angajați vaccinați. La AJOFM aproape 90% s-au imunizat împotriva Covid

Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Sistemul de Gospodărire al Apelor au printre cei mai puțini angajați vaccinați. Procentajul nu trece de 45%. La polul opus, aproape 90% dintre angajații Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă s-au imunizat împotriva Covid-19.

Instituția Prefectului a pus la dispoziția mass-media o situație cu vaccinările din instituțiile publice din județ. Cel mai mare procentaj de imunizări îl întâlnim la AJOFM, unde aproape 90% dintre angajați s-au vaccinat. Asta înseamnă că din cei 47 de angajați 42 s-au imunizat. Nici nu e greu de înțeles având în vedere că instituția s-a confruntat anul trecut cu un focar.

Și la Direcția Județeană pentru Agricultură procentajul vaccinaților este mare – 81,8%. Din cei 22 de angajați s-au vaccinat 18. La Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară, din cei 60 de angajați s-au vaccinat 49, adică 81,7%.

La Direcția Județeană pentru Cultură din cei 5 angajați s-au vaccinat 4. La Inspectoratul Teritorial de Muncă din cei 33 de angajați s-au imunizat 26, adică 78,8%.

La Inspectoratul Școlar Județean din cei 37 de angajați s-au imunizat 29, adică 78,4%. Instituția are și 9 angajați care sunt imunizați natural, după ce au trecut anul acesta prin boală.

Garda Județeană de Mediu, din cei 13 angajați s-au imunizat 10, adică 76,9%. La Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale din cei 20 de angajați, 15 s-au vaccinat, adică 75%. La Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare,  6 din cei 8 angajați s-au vaccinat, adică 75%.

Direcția Regională de Statistică Bistrița-Năsăud, din cei 36 de angajați s-au vaccinat 27, adică 75%. La Direcția Sanitar Veterinară sunt vaccinați 67,3%. Din cei 98 de angajați 66 s-au vaccinat.

La Garda Forestieră Județeană din cei 6 angajați 4 s-au vaccinat. La Casa Județeană de Pensii Bistrița-Năsăud, din cei 45 de angajați 30 s-au imunizat, adică 66,7%. La APIA, din cei 104 angajați s-au imunizat doar 66, adică 63,5%.La Casa de Asigurări de Sănătate, din cei 41 de angajați s-au imunizat doar 26, adică 63,4%.

La Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială, din cei 33 de angajați s-au imunizat doar 20 adică 60,6%. La Instituția Prefectului din cei 68 de angajați s-au imunizat 41, adică 60,3%

La Agenția pentru Protecția Mediului, din cei 32 de angajați 19 s-au vaccinat, adică 59,4%. La ANAF, din cei 266 de angajați, doar 152 s-au vaccinat adică 57,1%. La Inspectoratul de Jandarmi Județean doar 54,2% dintre angajați s-au vaccinat. La Direcția Județeană de Sport și Tineret, din cei 21 de angajați s-au imunizat 11 adică 52,4%.

În 4 instituții s-au vaccinat sub 50% din angajați

La Protecția Consumatorului, din cei 6 angajați 3 s-au vaccinat, adică doar 50%. La Direcția Silvică Bistrița-Năsăud, din cei 148 de angajați s-au vaccinat doar 73 adică 49%. La Inspectoratul pentru Situații de Urgență s-au vaccinat doar 44,9% dintre angajați

La coada clasamentului este și Inspectoratul de Poliție Județean, unde din cei 548 de angajați s-au vaccinat doar 234, adică doar 42,7%. 36 de angajați au trecut anul acesta prin boală, fiind imunizați natural.

Cea mai slabă rată de vaccinare în rândul angajaților o are Sistemul de Gospodărire al Apelor, unde din cei 115 angajați, s-au vaccinat doar 40, adică 34,8%.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Nu mai induceți oamenii în eroare. Nimeni nu se IMUNIZEAZĂ cu acest vaccin. Pe tot globul pământesc s-au IMUNIZAT exact 0 persoane. Acest vaccin, doar, cică, te protejează în sensul că dacă faci boala, faci o formă mai ușoară și recuperararea ar fi mai rapidă… IMUNIZARE înseamnă că în urma vaccinului numai faci boala (ex. variolă, poliomelită etc.)…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: