14.6 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Poliția s-a autosesizat în cazul fetiței de la CN Andrei Mureșanu lovite de profesorul de sport

Polițiștii s-au autosesizat în cazul fetiței din clasa a IV-a de la Colegiul Național Andrei Mureșanu, care a fost lovită în data de 18 mai de către profesorul de sport. De asemenea, Inspectoratul Școlar a deschis o anchetă.

În data de 18 mai, o fetiță de clasa a IV-a, care învață la Colegiul Național Andrei Mureșanu a fost agresată, la ora de sport, chiar de către profesorul de la această disciplină.

Profesorul i-ar fi reproșat că este neastâmpărată. Adrian Podișor s-ar fi enervat pe copii când i-ar fi văzut agitați și ar fi lovit-o cu palma peste cap pe copila care era mai aproape de el.

Părintele copilei a depus plângere la direcțiune chiar în ziua cu pricina. Mai multe despre acest incident puteți citi AICI. Incidentul a ajuns și la urechile Inspectoratului Școlar Județean, care a deschis o anchetă în acest sens.

Potrivit inspectorului școlar general Tabără Camelia, la ISJ BN nu s-au depus până acum alte plângeri împotriva acestui cadru didactic.

Astăzi s-a sesizat și poliția, care îl cercetează pe profesor pentru purtare abuzivă:

„Poliția municipiului Bistrița a făcut astăzi verificări și s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă. Se fac cercetări în cauză pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul din data de 18 mai, anul acesta, când un profesor ar fi lovit o elevă de clasa a-IV-a”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Conform tatălui fetiței, aceasta încă este marcată de cele întâmplate și nu este exclus să recurgă la ajutorul unui psiholog.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: