15.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Poliția vă cere ajutorul: Un minor a dispărut de acasă! L-ați văzut??

Un băiat de 14 ani a dispărut de acasă,  din Dumitra. Poliția îl caută, dar vă cere și vouă ajutorul. L-ați văzut?

Ionuț din Dumitra, un minor de 14 ani, a plecat ieri de acasă și nu s-a mai întors.

Polițiștii îl caută, dar vă cer și vouă ajutorul.

Comunicatul IPJ BN în totalitate:

L-AȚI VĂZUT?

Un minor în vârstă de 14 ani a dispărut ieri, de la domiciliul din localitatea Dumitra, din județul Bistrița-Năsăud.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi SNUAU112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată în urmă cu puțin timp cu privire la faptul că ieri, 31 Martie, în jurul orei 17:00, POP IONUȚ-RAUL, în vârstă de 14 ani, a părăsit domiciliul și nu mai este de găsit.

Semnalente: înălțime 150-155 cm, 45kg, ochi căprui, față ovală și păr șaten. La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni închiși la culoare de tip camuflaj verde, negro, maro, tricou cu mânecă scurtă de culoare albastră și papuci de culoare neagră cu o dungă albă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau patrule de poliție, ori să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

În vederea localizării și depistării minorului polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus căutarea la nivel național a minorului. Totodată, au fost alertate toate echipajele și efectivele aflate în teren, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud, precum și alte instituții de menținere a ordinii și siguranței publice.

 

UPDATE

Minorul a fost găsit și încredințat mamei. NU a fost victima vreunei infracțiuni.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.