-0.2 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Polițiștii l-ar fi prins pe spărgătorul de taximetre

De azi-noapte, taximetriștii pot sta liniștiți. Polițiștii au prins un spărgător de mașini. Acesta s-ar părea să fie cel care a spart zeci de taximetre.

Azi-noapte, polițiștii ar fi surprins în flagrant un spărgător de mașini. Acesta a fost dus la sediul IPJ BN pentru cercetarea istoricului infracțional.

Polițiștii au identificat un tânăr de 25 de ani din Bistrița, bănuit de comiterea mai multor furturi auto, pe raza municipiului Bistrița. Se efectuează cercetări în vederea probării activității infracționale”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Infractorul prins s-ar părea să fie chiar cel care i-a terorizat, pentru săptămâni bune, pe taximetriști.

În decursul a trei săptămâni, zeci de taximetre au fost sparte. Modul de operare ar fi fost același.

Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Taximetriștii au explicat reporterilor că așa ar fi auzit și ei, că cel prins e chiar cel ce le-a făcut nopți albe. S-ar părea că tânărul stă undeva în zona Kauflandului de jos și ar fi chiar vecin cu un taximetrist.

Totuși, dacă tânărul n-a avut frică de polițiști, mesajul lăsat pe un bilețel, în geamul unui taximetru, l-a atins la inimă. Mașina respectivă nu a fost spartă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...