14.7 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii de care ai nevoie atunci când ai în plan să amenajezi folosind cele mai moderne și inteligente sisteme de pe piață o terasă, bucătăria, baia sau dacă vrei o ușă inteligentă, numai din sticlă, care se deschide când ajungi în fața ei. Băieților de la Pop&Pos Glass Solutions le plac provocările și garantează că pot găsi soluții pentru orice spațiu pe care ai vrea să-l amenajezi folosind sticla.

Magicieni când e vorba de sticlă și amenajări în care vrei să folosești sticla. Echipa de meseriași de la Pop&Pop Glass Solutions s-au specializat în a personaliza cu sticlă orice spațiu, răspunzând și celor mai inedite solicitări. Balustradele din sticlă sau cabinele de duș sunt printre cele mai banale lucrări pe care le pot face, dar să realizezi o terasă de sticlă care se închide și deschide din câteva mișcări nu e la îndemâna oricui. Cunosc toate soluțiile și sistemele inteligente apărute în domeniul amenajărilor cu sticlă și pot personaliza orice spațiu după dorința clientului cu sticlă securizată sau nu, imprimată cu un anume design dorit de client.

“Firma noastră vine cu cele mai bune și eficiente soluții când e vorba de amenajări din sticlă. Practic, putem găsi soluții tehnice pentru orice provocare. Folosim sisteme de glisare inteligente, de ultimă generație și punem un mare accent pe calitate. Nu suntem cei mai ieftini de pe piață și nici cei mai scumpi, avem un raport corect calitate/preț. Orice este ieftin nu este de calitatea dorită de client și sub nicio formă nu răspunde cerințelor noastre de calitate, așa că le evităm. Dar să plătești un preț onest pentru un lucru de calitate, durabil, este cea mai corectă ofertă pe care o poți face clientului. Iar noi asta facem. Folosim pentru toate lucrările noastre accesorii premium Dorma sau Alumil și sticlă Saint Gobain. Clienții noștri tocmai pentru asta ne caută. Calitate, produse personalizate după dorința sau nevoile clientului și prețul corect pentru produse și servicii de calitate”, a declarat Mircea Pop, managerul Pop&Pop Glass Solutions pentru Bistrițeanul.ro.

În ultimii ani, în amenajarea bucătăriilor nu se mai folosește gresie pentru a proteja pereții din zona de gătit, ci sticlă, care poate fi personalizată după gustul clientului, în armonie cu designul bucătăriei, exact pe dimensiunile dorite. Mai jos aveți lucrări ale meseriașilor de la Pop&Pop Glass Solutions Bistrița:

Balustradele de sticlă, fie că e vorba de cele care protejează o scară interioară sau un balcon sunt și ele tot mai folosite în amenajările interioare și exterioare. Pentru acestea se folosește sticlă securizată, sisteme de prindere de cea mai bună calitate și, la fel ca și în cazul bucătăriilor pot fi personalizate, se pot face pe orice culoare, după comanda clientului.

Câteva dintre balustradele semnate Pop&Pop Glass Solutions:

S-a dus și vremea copertinelor făcute din policarbonat sau plexic, care, s-a dovedit, nu rezistă mai ales din punct de vedere estetic în timp. Soluția Pop&Pop sunt copertinele din sticlă securizată de 10 mm, care poate fi transparentă, gri, fumurie sau oricum v-ați dori, așezată pe structură metalică vopsită impecabil, în câmp electrostatic. Evident, totul făcut exact pe dimensiunea dorită de client, cu accesorii premium.

Cabinele de duș sunt și ele tot mai căutate de cei care își reamenajează băile, iar la realizarea lor, după dimensiuni personalizate potrivite fiecărei băi, Pop&Pop Glass Solutions folosește sticlă dedicată, anticalcar de 8 mm, care, după cum îi spune și numele, are proprietatea de a nu se depune calcarul pe ea.

Tot mai căutate sunt în ultima vreme și sistemele inteligente cu ajutorul cărora se poate închide o terasă, indiferent de mărimea ei. Pereții de sticlă pot culisa ușor, în așa fel încât terasa să rămână deschisă când e cald și, tot din câteva mișcări, să fie închisă, atunci când e vreme urâtă.

 

Pereții de sticlă care pot delimita un spațiu interior de birou sau o zonă a locuinței sau ușile de sticlă culisante, de orice dimensiuni, le puteți comanda tot la firma condusă de Mircea Pop. Tot la ei găsiți și ferestre și uși de intrare de ultimă generație, cu feronerie premium, care nu vă lasă în câțiva ani.

Important de reținut este că există soluții pentru amenajări din sticlă oricât de ambițioase ar fi proiectele voastre, iar băieții de la Pop&Pop le cunosc pe toate și știu cel mai bine ce vi se potrivește.

Dacă dați un Like paginii lor de Facebook Pop&Pop Glass Solutions veți putea vedea toate lucrările lor și veți rămâne la curent cu toate noutățile, iar la numărul de telefon și WhatsApp 0758547410 puteți cere oricând o ofertă sau cea mai bună soluție pentru proiectul vostru de amenajare cu sticlă.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...