18.8 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

GROAZNIC: Un băiețel de 7 ani a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Bistrița

Un incident groaznic a avut loc miercuri seara în municipiu. Un băiețel de 7 ani a căzut de la etajul trei al unui bloc. Acesta a fost transferat de urgență la Cluj, la o clinică de specialitate.

Un apel la 112 anunța, miercuri seara, un grav incident pe strada C R Vivu din Bistrița. Un băiețel a căzut de la etajul trei al unui bloc.

La caz a intervenit un echipaj SAJ care l-a preluat pe băiat cu multiple traumatisme.

În data de 5 mai, un echipaj cu medic al SAJ B-N s-a deplasat la o solicitare pe strada C. R. Vivu din Bistrița, unde o persoană a căzut de la înălțime de la etajul 3 al unui bloc. La locul solicitării echipajul SAJ a găsit un copil de 7 ani, conștient dar cu somnolență, puțin agitat, care prezenta un traumatism cranian, traumatism toraco-abdominal, traumatism de coloană cervicală, fractură de coloană lombară, fractură cu dislocare de gambă dreaptă. Copilul a fost stabilizat și a fost transportat de urgență la UPU Bistrița pentru mai multe investigații și tratament de specialitate”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Ciprian Păcurar din cadrul SAJ BN.

Cadrele Medicale de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au decis transferul micuțului la o clinică de specialitate din Cluj.

Totodată, angajații SJUB au fost cei care au anunțat Direcția de Protecție a Copilului Bistrița despre incident. Urmează ca angajații acesteia să demareze o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Și polițiștii bistrițeni investighează incidentul.

La data de 5 mai a.c., polițiștii au intervenit în municipiul Bistrița, unde s-a semnalat faptul că un minor în vârstă de 7 ani ar fi căzut de la etajul 3 al unui bloc de locuințe. Întrucât cele sesizate s-au confirmat, minorul fiind ulterior transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate modul de producere a faptei”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Paul Rodilă.

Din fericire, starea micuțului e stabilă.

Băiețelul e supravegheat în secția ATI a spitalului. Starea lui e stabilă, prezentând contuzie abdominală și mai multe fracturi. Dintre acestea, una va necesita intervenție chirurgicală în următoarele zile, iar restul vor avea nevoie de mobilizare”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Clinicii de Chirurgie Pediatrică, Dreghiciu Daniela.

 

FOTO – Antena 3

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: