-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Poștărița accidentată aseară, în Telciu, a decedat la spital în Mureș

Un grav accident de circulație a avut loc aseară în Telciu. O femeie a fost lovită din plin, de un autoturism, în timp ce aceasta efectua un viraj la dreapta. Biciclista a ajuns în stare gravă la spital, în Mureș. Din nefericire, aceasta a decedat. S-ar părea că e vorba tocmai de poștărița comunei.

O  femeie aflată pe bicicletă, și care circula pe un drum comunal din Telciu, a virat dreapta, fără să se asigure.

În acel moment a fost lovită din plin de un autoturism. Impactul a fost unul extrem de puternic.

S-a solicitat intervenția elicopterului SMURD care a transportat-o la Mureș. Aceasta era în comă profundă, în stare gravă, prezenta multiple leziuni și traumatisme.

Mai multe informații despre accident puteți citi aici:

FOTO Telciu: Biciclistă lovită de mașină

Femeia a fost de urgență supusă unei intervenții chirurgicale. Din nefericire, cu toate eforturile depuse, aceasta a decedat.

Femeia prezenta politraumatisme produse prin accident rutier. Din nefericire, a decedat în cursul nopții, undeva în jurul orei 01.00” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, Mariana Moldovan Negoiță.

Comunitatea din Telciu este îndoliată. Femeia era poștăriță de ani buni.

Victoria M. a fost poștăriță, de ani buni de zile. M-a sunat și pe mine diriginta de la poștă și mi-a spus că așa a primit informație, că a murit. O pierdere enorm de mare. Era o femeie extraordinară. Șid in păcate cei ce lucrează în meseria asta nu sunt nici apreciați cât trebuie și nici remunerați așa cum ar trebui. Avea copii mari, căsătoriți, dar e o pierdere pentru întreaga comunitate. Dumnezeu să o odihnească în pace!” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Telciu, Sever Mureșan.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: