21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Posturi vacante, în Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud!

O șansă extraordinară pentru toți elevii care vor să se implice și să-și facă vocea auzită! Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud recrutează elevi talentați pentru funcțiile vacante din noul Birou de Presă. Sunt disponibile și posturi de vicepreședinte sau director de departament!

„Dragi elevi, dăm startul depunerilor dosarelor de candidatură pentru posturile vacante din Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud”, au transmis tinerii .

Posturi vacante:
1. Vicepreședinte (3 posturi);
2. Director departament pentru învățământul profesional, tehnic și vocațional;
3. Director departament PR și comunicare.

Dosarul de candidatură pentru funcția de vicepreședinte va cuprinde următoarele documente:
a. Formular de candidatură, declarația de neapartenență politică și acordul parental, dacă e cazul (Anexa 2);
b. Curriculum vitae;
c. Strategie de dezvoltare și plan de acțiune pentru mandat;
d. Proces verbal semnat de la ședința de alegeri la nivel școlar prin care este ales președinte/vicepreședinte/secretar al CȘE sau este delegat de către Adunarea Generală CȘE.

Dosarul de candidatură pentru funcția de director de departament va cuprinde următoarele documente:
a. Formular de candidatură, declarația de neapartenență politică și acordul parental, dacă e cazul (Anexa 2);
b. Curriculum vitae.

De asemenea, Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud recrutează noi elevi caracterizați de talent și spontaneitate pentru funcțiile vacante din noul Birou de Presă.

Posturi vacante ale Biroului de Presă:

Redactor (5 posturi)

Fotograf / Graphic Desiner

Web Developer

Ce fac, mai exact, membrii Biroului de Presă?

Redactorii realizează comunicate de presă, articole, descrieri pe social media și contribuie la pozițiile emise de către structură.

Web developerii gestionează și identifică noi metode de eficientizare a site-ului oficial, pentru ca acesta să fie optimizat conform nevoilor și dorințelor elevilor și realizează platforme necesare activității structurii.

Fotografii surprind cele mai relevante momente din cadrul evenimentelor naționale sau regionale prin fotografiile realizate. Ilustratorii/ designerii grafici elaborează vizualurile necesare demersurilor structurii, contribuind la strategia de marketing a acesteia.

Dosarul de candidatură pentru funcțiile din cadrul Biroului de Presă va cuprinde următoarele documente:

  • Formular de candidatură, declarația de neapartenență politică și acordul parental, dacă e cazul (Anexa 2);
  • Curriculum vitae

Unde se depun dosarele?

Acestea trebuie predate în format letric în ziua alegerilor, 20 februarie 2020, înainte de începerea Adunării Generale, cara va fi anunțată oficial pe pagina de Facebook.

Toți candidații trebuie să completeze următorul formular: https://forms.gle/mktKEGeaKCBEnj8Y8.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să lăsați un mesaj pe pagina de Facebook Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud, pe pagina de Instagram cjebistrita_nasaud sau la adresa de e-mail: [email protected]!

Dacă te identifici cu „fișa postului” și simți că poți contribui la conturarea demersurilor structurii prin talentul și creativitatea ta, atunci Consiliul Județean al Elevilor este locul ideal pentru tine!

Foto deschidere @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...