15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

Vă căsătoriți? La Wedding Land găsiți tot ce aveți nevoie pentru cea mai importantă zi din viața voastră!

Ultimele două zile ale lunii februarie și prima zi de primăvară aduc un eveniment special pentru îndrăgostiți. Târgul de nunți „Wedding Land” oferă cadrul perfect pentru ca cei ce au ales să-și unească destinele în 2020 să găsească tot ceea ce au nevoie pentru marea zi! De la invitații de nuntă, până la rochia și buchetul de mireasă și floarea din pieptul mirelui.

V-ați găsit sufletul pereche, a fost pusă marea întrebare și ați ales să vă uniți destinele în 2020!

Acum, sunteți în febra căutărilor pentru toate cele necesare, astfel încât marea voastră zi să fie de neuitat chiar și pentru inivitați.

Ca să nu bateți distanțe interminabile pentru a ajunge la magazinele de profil, Geea Sposa i-a adunat pe toți la un loc.

Târgul de nunți „Wedding Land” va avea loc în Bistrița, la Pensiunea Terra, în perioada 28 februarie – 1 martie.

Acesta este un târg de vânzare și reprezintă o oportunitate pentru operatorii de servicii din domeniul nunților, și nu numai, să prezinte viitorilor miri oferte speciale și reduceri la:

 • rochiile de mireasă
 • costumele de bărbați
 • pantofi
 • buchete și aranjamente florale
 • prăjituri, torturi, candy bar-uri
 • inele și verighete
 • invitații de nuntă
 • serviciile foto – video etc”, a explicat Loredana Timandi, managerul Geea Sposa și organizatorul evenimentului.

Așadar, notați-vă weekend-ul 28 februarie – 1 martie în agendă! Luați-vă iubitul / iubita de mână și, cu o vizită la Pensiunea Terra, puteți să vă luați de pe umeri povara umblatului prin magazine.

Având mai multe firme ce oferă același tip de servicii, în același loc, puteți chiar și compara, astfel încât să faceți cea mai bună alegere! Iar dacă bateți palma cu ei pe perioada târgului, aveți și reduceri frumușele.

Mai mult, o domnișoară norocoasă va pleca acasă cu o rochie de mireasă primită cadou. Toate viitoarele mirese care calcă pragul târgului au ocazia să se înscrie la tombolă și să câștige rochia de mireasă. Plus că vor fi și alte premii și surprize puse la bătaie de firmele participante.

Programul târgului de nunți Wedding Land de la Pensiunea Restaurant Terra este:

 • vineri – 28 februarie – 12:00 – 19:00
 • sâmbătă – 29 februarie – 10:00 – 19:00
 • duminică – 1 martie – 10:00 – 18:00

Iar ca să fii la curent cu tot ceea ce se va organiza, urmărește pagina de Facebook a evenimentului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: