2.4 C
Bistrița
luni, decembrie 6, 2021

Povestea TRAGICĂ a tinerei ce s-a autoincendiat la Bichigiu: demnă de un film horror!

Tânăra care s-a autoincendiat noaptea trecută la Bichigiu are o „poveste” tragică, demnă de un film horror! Concubinul ei și-a dat foc cu două zile înainte. Iar fostul ei soț a fost omorât într-un mod violent și tranșat ca un animal.

O poveste demnă de un film horror iese la iveală după evenimentele din ultimele zile.

În noaptea de 18 spre 19 august, în localitatea Bichigiu, o tânără de doar 21 de ani își dădea foc, în încercarea de a-și lua viața. Aceasta a fost preluată în stare gravă de echipajele medicale. Șansele ei de supraviețuire sunt minime.

ȘOCANT – Bichigiu: O tânără și-a dat foc, în miezul nopții!

Tânăra – concubina celui ce și-a dat foc la Jelna

Femeia care s-a autoincendiat se afla în vizită la mama ei, ea locuind, de fapt, în satul Aluniș. Acolo avea un copil de câteva luni, împreună cu un bărbat din Dolj.

Se pare că cei doi s-ar fi certat și s-ar fi despărțit, iar bărbatul a ales să-și pună capăt vieții, prin autoincendiere,  între Jelna și Budacu de Jos.

ȘOCANT: Bărbat din Dolj, găsit cu arsuri pe marginea drumului

Oamenii locului susțin că tânăra ar fi avut un iubit la Bichigiu, acesta fiind și motivul despărțirii între ea și bărbatul originar din Dolj.

Copilul de doar câteva luni, al celor doi, a fost preluat de reprezentanții Protecției Copilului în cursul zilei de ieri”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Zagra, Nicolae Bușcoiu.

S-ar părea că viața celor doi nu a fost deloc frumoasă împreună. Pe fondul consumului de alcool, cei doi ar fi avut dese certuri.

Fostul soț al tinerei, omorât într-un mod barbar și tranșat ca un animal

Ca și cum nu ar fi fost destul, povestea tragică a tinerei are o parte și mai oribilă.

Aceasta a fost căsătorită, deși era minoră pe atunci, cu un bărbat care a murit într-un mod barbar.

E vorba de odioasa crimă care a oripilat Zagra, în 2018. Bucăți dintr-un bărbat dat dispărut în luna iulie 2017 au fost descoperite în luna august a aceluiași an, la marginea unei păduri.

În luna mai 2018, întreaga poveste a ieșit la suprafață, odată cu identificarea făptașilor. Culmea, faptele au fost relatate de un copilaș de doar șase anișori, martor la întreaga scenă.

FOTO/VIDEO – Crimă odioasă la Zagra! Un bărbat a fost decapitat și secționat, criminalii i-au tăiat inclusiv organele genitale

Și cei doi copii ai lor au fost luați atunci de Protecția Copilului. Am înțeles că aceștia au fost dați la asistenți maternali, sunt integrați în familii și sunt bine. E o poveste extrem de tragică”, a declarat primarul comunei Zagra.

Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire atât a bărbatului din Dolj, cât și a tinerei din Bichigiu.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Inclin sa cred ca pe zi ce trece, sub conducerea politrucilor pe care-i avem, cu totzii ne vom cabotiniza continuu ( vom tampi ) si ne vom reintoarce cu civilizatia in epoca primitiva . Maaaa… parca nu suntem oameni normali la microcipuri … ! Toate astea reflecta de fapt nivelul de educatie, de civilizatie si de BINE ce ne este la toti in tzara !

    • Tânăra trebuia ajutată dacă suferea de probleme psihice nu să o decadă sin dreptul de părinte .Normal ca i sa agravat situatia și șia dat foc cu toate ca se afla parte civilă in proces cu cei 3 criminali .Fiind decăzuta din dreptul de părinte criminalii pot scăpa fără a mai plăti daunele morale de 10 miliarde tinerei mame care sa aprins .Autoritățile trebuie să verifice gradul de rudenie sau de prietenie intre incompetenta care a decăzuto din dreptul de părinte și criminali deoarece ăștia scapă de a mai plăti daunele morale de 10 miliarde și ies basma curată din pușcărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...