-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Prefectul răspunde provocării la dialog a Societății Civile. Doar că „civilizat”, din birou!

Astăzi va avea loc un nou protest, la Bistrița. Acesta are legătură cu protestul din 10 august, al diasporei. Atunci, membrii Societății Civice l-au provocat pe prefectul Ovidiu Frenț să participe azi, la dialog. Acesta a acceptat, însă nu în stradă, ci la birou.

În 10 august, la București, mii de români din diaspora au protestat împotriva guvernării actuale. Dacă ideea a fost de un protest pașnic, acesta s-a denaturat în urma acțiunilor violente ale jandarmilor.

Sute de români, din țară, au mers la București, în semn de susținere. Alții, au protestat în orașele de domiciliu.

Astăzi e organizat un nou protest la Bistrița! La acest protest a fost provocat să ia parte, la dialog, și prefectul Ovidiu Frenț.

Vine sau nu vine la Protest Prefectul Ovidiu-Victor Frenţ? În 10 septembrie 2018 România iese în stradă din nou, la fel şi Bistriţa, într-un protest autorizat unde a fost invitat la dialog Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, domnul Ovidiu-Victor Frenţ. Astfel, mai mulţi cetăţeni au depus o cerere de dialog cu Prefectul la protestul de luni, 10 septembrie (Nr. Document IA 17201 din 05.09.2018)”, anunță profesorul Florin Bojor, care a participat la protestul diasporei, la București.

Prefectul și-a anunțat intenția de a participa la dialog cu membrii Societății Civice, organizatorii protestului. Însă nu în stradă, ci în termenii săi.

„Ca urmare a apariției în presă și în mediul online a cererii de dialog cu Prefectul județului Bistrița-Năsăud la Protestul din 10 septembrie 2018, a reprezentanților societății civile Adrian-Dorin Panti, Florin Ioan Bojor, Tiberius Cămăraș și Vasile Man, dorim să vă informăm că s-a răspuns prin e-mail, încă de vineri, 7 septembrie, cât și telefonic, că dl. prefect Ovidiu-Victor Frenț este deschis dialogului și îi invită luni, 10 septembrie, în intervalul 12:00-15:00, la biroul acestuia, de la Palatul Administrativ”, anunță reprezentanții insituției.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.