13.9 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Prefectul răspunde provocării la dialog a Societății Civile. Doar că „civilizat”, din birou!

Astăzi va avea loc un nou protest, la Bistrița. Acesta are legătură cu protestul din 10 august, al diasporei. Atunci, membrii Societății Civice l-au provocat pe prefectul Ovidiu Frenț să participe azi, la dialog. Acesta a acceptat, însă nu în stradă, ci la birou.

În 10 august, la București, mii de români din diaspora au protestat împotriva guvernării actuale. Dacă ideea a fost de un protest pașnic, acesta s-a denaturat în urma acțiunilor violente ale jandarmilor.

Sute de români, din țară, au mers la București, în semn de susținere. Alții, au protestat în orașele de domiciliu.

Astăzi e organizat un nou protest la Bistrița! La acest protest a fost provocat să ia parte, la dialog, și prefectul Ovidiu Frenț.

Vine sau nu vine la Protest Prefectul Ovidiu-Victor Frenţ? În 10 septembrie 2018 România iese în stradă din nou, la fel şi Bistriţa, într-un protest autorizat unde a fost invitat la dialog Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, domnul Ovidiu-Victor Frenţ. Astfel, mai mulţi cetăţeni au depus o cerere de dialog cu Prefectul la protestul de luni, 10 septembrie (Nr. Document IA 17201 din 05.09.2018)”, anunță profesorul Florin Bojor, care a participat la protestul diasporei, la București.

Prefectul și-a anunțat intenția de a participa la dialog cu membrii Societății Civice, organizatorii protestului. Însă nu în stradă, ci în termenii săi.

„Ca urmare a apariției în presă și în mediul online a cererii de dialog cu Prefectul județului Bistrița-Năsăud la Protestul din 10 septembrie 2018, a reprezentanților societății civile Adrian-Dorin Panti, Florin Ioan Bojor, Tiberius Cămăraș și Vasile Man, dorim să vă informăm că s-a răspuns prin e-mail, încă de vineri, 7 septembrie, cât și telefonic, că dl. prefect Ovidiu-Victor Frenț este deschis dialogului și îi invită luni, 10 septembrie, în intervalul 12:00-15:00, la biroul acestuia, de la Palatul Administrativ”, anunță reprezentanții insituției.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: