8 C
Bistrița
duminică, martie 26, 2023

Prefectul răspunde provocării la dialog a Societății Civile. Doar că „civilizat”, din birou!

Astăzi va avea loc un nou protest, la Bistrița. Acesta are legătură cu protestul din 10 august, al diasporei. Atunci, membrii Societății Civice l-au provocat pe prefectul Ovidiu Frenț să participe azi, la dialog. Acesta a acceptat, însă nu în stradă, ci la birou.

În 10 august, la București, mii de români din diaspora au protestat împotriva guvernării actuale. Dacă ideea a fost de un protest pașnic, acesta s-a denaturat în urma acțiunilor violente ale jandarmilor.

Sute de români, din țară, au mers la București, în semn de susținere. Alții, au protestat în orașele de domiciliu.

Astăzi e organizat un nou protest la Bistrița! La acest protest a fost provocat să ia parte, la dialog, și prefectul Ovidiu Frenț.

Vine sau nu vine la Protest Prefectul Ovidiu-Victor Frenţ? În 10 septembrie 2018 România iese în stradă din nou, la fel şi Bistriţa, într-un protest autorizat unde a fost invitat la dialog Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, domnul Ovidiu-Victor Frenţ. Astfel, mai mulţi cetăţeni au depus o cerere de dialog cu Prefectul la protestul de luni, 10 septembrie (Nr. Document IA 17201 din 05.09.2018)”, anunță profesorul Florin Bojor, care a participat la protestul diasporei, la București.

Prefectul și-a anunțat intenția de a participa la dialog cu membrii Societății Civice, organizatorii protestului. Însă nu în stradă, ci în termenii săi.

„Ca urmare a apariției în presă și în mediul online a cererii de dialog cu Prefectul județului Bistrița-Năsăud la Protestul din 10 septembrie 2018, a reprezentanților societății civile Adrian-Dorin Panti, Florin Ioan Bojor, Tiberius Cămăraș și Vasile Man, dorim să vă informăm că s-a răspuns prin e-mail, încă de vineri, 7 septembrie, cât și telefonic, că dl. prefect Ovidiu-Victor Frenț este deschis dialogului și îi invită luni, 10 septembrie, în intervalul 12:00-15:00, la biroul acestuia, de la Palatul Administrativ”, anunță reprezentanții insituției.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...