16.6 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Ultimul drum, azi, pentru tânărul găsit mort în casă. Pe lângă părinți, încă o persoană plânge amarnic, la căpătâi

Cristi, unicul fiu al familiei Sîrb, din Negrilești, va fi condus azi pe ultimul drum. Tânărul de doar 26 de ani a fost găsit mort, în casă. Au sosit și rezultatele autopsiei, iar la căpătâiul lui plânge amarnic încă o persoană, cu inima și visele frânte.

În 23 august, Cristi Sîrb, își sărbătorea cea de-a 26-a aniversare.

Deși lucra pe TIR, în Girona, Spania, era venit încă de la începutul lunii august acasă. Concediul i s-ar fi terminat în câteva zile, însă acesta a plecat subit dintre cei vii.

Vineri noaptea, părinții lui și-au găsit fiul mort, în casă.

Nimeni nu știa să aibă ceva probleme de sănătate. Cristi acuzase că în ultimul timp obosește repede. Dar și-a făcut niște analize și rezultatele au ieșit bune.

În urma autopsiei însă s-a stabilit că tânărul avea probleme la plămâni, aceasta ducând, în final, la deces.

Sâmbătă și duminică seara au avut loc cele două slujbe de priveghi. Azi, cei doi părinți îndurerați își vor conduce fiul pe ultimul drum, în cimitirul din Negrilești.

Alături de părinți, la căpătâiul lui, plânge amarnic cea care a fost logodnica lui Cristi.

„A fost foarte multă lume la priveghi. Plin în casă și afară. Dar cel mai înfiorător și dureros moment a fost când a trebuit să dau mâna cu părinții lui și cu logodnica lui”, a povestit un participant la cele două slujbe.

Toți sătenii și cei care l-au cunoscut pe Cristi spun că a fost un om bun, care nu ar fi supărat nici măcar o muscă.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite condoleanțe și putere familiei îndoliate!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: