23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Un accident stupid i-a curmat viața unui fost asistent veterinar din Nușeni

Un fost asistent veterinar din comuna Nușeni și-a pierdut viața aseară, în urma unui accident stupid. Acesta își curăța grădina, arzând deșeurile vegetale, când s-ar fi împiedicat și ar fi căzut în foc.

Incidentul s-a produs aseară, în jurul orei 22:00-23:00, în comuna Nușeni, chiar în grădina victimei, un bărbat de peste 70 de ani, asistent veterinar de meserie.

Acesta își curățase grădina arzând deșeurile vegetale, iar la un moment dat, acesta a căzut în foc, suferind răni grave. Potrivit cunoscuților, este posibil ca acesta să se fi împiedicat și să fi căzut în focul făcut chiar de el.

Un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean a fost chemat la fața locului, însă rănile provocate de foc au fost mult prea grave, declarându-se decesul bărbatului.

Bărbatul era căsătorit și avea un băiat și o fată. Acesta locuia în gospodăria din Nușeni alături de soție și de băiatul său. Bărbatul era în pensie, însă a fost asistent veterinar, până în urmă cu câțiva ani.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.